x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Un pic de jenă

Stuff by Anuşka: Un pic de jenă

13 Mar 2009   •   00:00

M-am şocat niţel cam tare. Jur că, deşi văzusem promo-uri cu Andreea Mantea care se prezintă la "Din Dragoste", primul episod pe 2009, dimpreună cu iubitul Ţârdea - în divorţ de nevastă - n-am crezut că se va întâmpla. Ziceam că-i numa' de fason.



Ieri, când pregăteam un sos cu roşii şi ciuperci, i-am surprins în flagrant. Erau acolo, deschizându-şi sufletul în faţa lui Mircea Radu. Care era deschis la dialog. Pe Mircea Radu îl înţeleg: a văzut că figura aduce rating şi-i dă înainte. Dar, zău, l-am compătimit niţel, căci zic c-a fost pus într-una din cele mai inconfortabile situaţii. Mai înainte, fusese invitat pe la ştiri. Care anunţau revenirea pe ecrane a emisiunii. A fost întrebat, cum ar fi, cel mai greu moment de până acum în emisiune. El, delicat şi prevăzător, a zis că n-au fost. Ei bine, poate nu fuseseră, dar sunt sigură că tocmai ce s-a produs primul moment. Săraca Andreea Mantea, atâta ce se mai străduia să-mpopoţonze povestea de dragoste, s-o facă, aşa, ca la marketing, familiară şi prietenoasă, încât pe bune dacă nu era cel mult caraghioasă. Iar momentul acut a fost ăla în care ea recunoaşte că "n-a ştiut că fosta e gravidă". Păi, naşpa. Ar fi fost bun de tăiat la montaj. De unde m-am convins că emisiunea asta chiar e pe bune, nu-i făcătură cu actori plătiţi.

BĂGARE DE SEAMĂ. Vreau să zic o poveste: povestea celor care nu dau bani niciodată cerşetorilor, pentru că ştiu că după aia ăştia se duc şi fie îşi cumpără ţigări, fie dau banii "patronului". De aceea doresc ca lumea care vede ştirea unde Nikita - faimoasa regină a străzilor - ne roagă să ajutăm cu bani o fetiţă bolnavă, să fie cu mare băgare de seamă. Nu zic că nu cred, doar că înainte de-a băga lingura-n iaurt, să suflăm. Pa!

×
Subiecte în articol: punctul pe g