x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Supliment Euro 2008

Supliment Euro 2008

de Adrian Vaduva    |    30 Mai 2008   •   00:00

Vineri, 6 iunie împreună cu Jurnalul Naţional şi Jurnalul tv

Vineri, 6 iunie împreună cu Jurnalul Naţional şi Jurnalul tv

 

Săptămîna viitoare tricolorii vor intra în furcile caudine ale Campionatului European de fotbal. În aceste zile nu există vreun suporter care să nu anticipeze cu plăcere viitoarele partide împotriva Fran­ţei, Italiei sau Olandei.

Iar Jurnalul Naţional le-a pre­gă­tit o surpriză microbiştilor din Ro­mâ­nia: vineri, 6 iunie ziarul va con­ţine alături de suplimentul tv obiş-nuit şi un supliment de 48 de pa­gini dedicat Tur­neului Final din Austria şi Elveţia. Acesta va cuprinde in­formaţii de­ta­liate despre fiecare gru­pă în parte şi despre fiecare echi­pă pre­zentă.


CUPRINS. În acelaşi timp, suplimentul va conţine programul tutu­ror meciurilor de la Euro 2008. În plus, iubitorii fotbalului vor putea afla care sunt cavalerii fluie­rului prezenţi în Austria şi Elveţia şi care sunt stadioanele pe care se vor disputa partidele. De asemenea, suplimentul va dezvălui măsu­rile de securitate luate de organizatori, pentru ca întîlnirile dintre suporteri să nu degenereze.

Microbiştii români se vor delecta şi cu un interviu cu preşedintele Fe­deraţiei Române de Fotbal. Şi nu în ultimul rînd, de aici nu putea lipsi un interviu cu selecţionerul Victor Piţurcă.


OUTSIDER. Chiar dacă mulţi sunt convinşi că tricolorii au şanse mari să nu depăşească grupele, există şi destui entuziaşti care paria­ză că Mutu&Co vor merge mai de­parte. Şi totuşi, nici în 1994 nu am fost între favoriţi şi cu toate acestea nu doar că am depăşit grupele, însă Generaţia de Aur a ajuns în sferturi fiind la un pas de a merge în semifinale. Este adevărat totuşi că atunci nu întîlneam campioana şi nici vicecampioana mondială în pri­mele me­ciuri. Însă, cum există un singur meci cu fiecare, orice se poate întîm­pla. Inclusiv ca România să tri­mită acasă două dintre fostele cîşti­gătoare ale titlului european.

×
Subiecte în articol: special