x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Suvenir în paşi de tango argentinian

Suvenir în paşi de tango argentinian

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    24 Ian 2008   •   00:00
Suvenir în paşi de tango argentinian
Sursa foto: JUAN MABROMATA/

Strada Florida din Buenos Aires (Argentina) a fost luată cu asalt de dansatori, dar şi de iubitori ai tangoului. După o demonstraţie din partea profesioniştilor, privitorii au fost invitaţi să încerce şi ei paşii seducătorului tango argenti­nian.

Strada Florida din Buenos Aires (Argentina) a fost luată cu asalt de dansatori, dar şi de iubitori ai tangoului. După o demonstraţie din partea profesioniştilor, privitorii au fost invitaţi să încerce şi ei paşii seducătorului tango argenti­nian. Mulţi dintre dansatorii amatori au ţinut morţiş să imortalizeze momentul pentru a avea un suvenir de la acest eveniment.

 

Shanghai : Sărutul din metrou, pe Youtube

Doi tineri chinezi, un băiat şi o fată, vor da în judecată condu­cerea metroului din Shanghai, după ce o înregistrare în care aceştia se sărută pe peron a fost publicată pe Youtube, relatează The Guardian. Filmuleţul de trei minute, care îi surprindea pe cei doi parteneri, ambii în vârstă de 20 de ani, a fost făcut în septembrie şi pus pe Youtube, dar şi pe alte site-uri chinezeşti săptămâna trecută. Shanghai Metro Operation Co Ltd a promis “o pedeapsă severă dacă angajaţii sunt găsiţi vinovaţi”.

 

New York: Heath Ledger, găsit mort

Actorul australian Heath Le­d­ger (28 ani), unul dintre cei doi eroi ai filmului “Brokeback Mountain”, a fost găsit mort, marţi, la domici­liul său din New York, informează AFP, citând poliţia. Tânărul actor a fost găsit fără viaţă la 15h28 (20h26 GMT), iar moartea i-ar fi putut fi cauzată de abuzul de somnifere, un flacon cu astfel de pastile fiind găsit în apropierea locului în care a fost descoperit fără suflare, relatează Associated Press. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că nu există semne care să indice o sinucidere. Acesta a adăugat că Ledger solicitase serviciile unui cabinet de masaj, corpul său fiind descoperit de către menajeră şi specialista în masaj.

 

Origami: Un avion de hârtie va fi lansat de pe ISS

Un avion de hârtie va fi lansat în luna noiembrie de pe Staţia Spa­ţială Internaţională, relatează Daily Mirror. Unul dintre as­tro­na­u­ţii aflaţi pe ISS va elibera avionul origami în spaţiu, iar inginerii aeronautici de la Universitatea din Tokio vor monitoriza cursul acestuia, la viteze de până la 24.500 kilometri pe oră, în drumul său spre Terra. Avionul va fi acoperit cu substanţe chimice speciale, astfel încât să fie protejat la impactul cu stratul atmosferic al Pământului. “Dacă va funcţiona, această tehnologie ar putea duce la dezvoltarea unui nou avion spaţial”, a declarat prof. Shinji Suzuki.

 

Sărbătoare: Ziua Plăcintei, la americani

Desertul numărul unu în SUA, plăcinta, beneficiază de o săr­bă­toa­re naţională, celebrată anual, la 23 ianuarie. Americanii folosesc acest prilej atât pentru a consuma şi a prepara, împreună cu cei dragi, deliciosul desert, cât şi pentru a organiza sau a participa la concursuri de gătit plăcinte. Sco­pul manifestării este acela de a transmite generaţiilor viitoare plăcerea consumării şi preparării plăcintei. Sortimentul preferat de către locuitorii SUA este plăcinta cu mere, iar pe perioada săr­bă­to­rilor de iarnă, cea cu dovleac.

×
Subiecte în articol: magazin