x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ţâţe estivale

Ţâţe estivale

14 Aug 2009   •   00:00
Ţâţe estivale
Sursa foto: /iStock Photo

Jos topless-ul, sus crăcitu'



La mare se întâmplă o răsturnare de situaţie care mă ia prin surprindere. În anii anteriori era imposibil să te aşezi pe nisip autohton şi să nu fii înconjurat de foarte multe perechi de ţâţe. Acestea aveau în permanenţă o dinamică veselă. Purtătoarele, nesigure pe dânsele, complexate şi neîmpăcate cu sine, alergau întruna ca să susţină dinamica. Firesc, dat fiind că pe o piaţă - aici, plajă - cu un grad ridicat de aglomerare a ofertei nu te poţi distinge doar prin formă şi consistenţă. Trebuie să le şi agiţi, să-şi închipuie salivatorii cum s-ar gudura mamelele ochite dacă - of! - ei s-ar afla la cârma cuconiţei, ghidând-o atent dinspre înapoi. Cum s-ar mai izbi ele, ţâţişoarele, de torace, într-o dulce mişcare de du-te-vino!

CAPRICII. Ei bine, dânsele. Postura decentă la plajă rămâne însă rară, mai cu seamă din cauza burţilor revărsate (deşi mai bine un pântece ieşit din matcă decât acelaşi lucru împodobit de un bust explodat ori cu unul leşinat).

În schimb, în locurile de mare angajament social fiţele colcăie încă, deşi au suferit vagi mutaţii. S-au reinventat. De pildă, o mare şmecherie la masculii de Mamaia este să intre la scăldat cu ceasul ultradimensionat prins la-ncheietură. Oricum, aţi prins şpilul: ceasul trebuie să fie unul foarte scump ca să reziste imersiunii.

MITOCĂNIE.
Pe aceeaşi plajă, nu multe puicuţe îşi dezgolesc pieptul. S-au făcut mari şi au înţeles că expunerea zonelor sensibile poate produce boli. Doar dacă nu cumva zac la umbreluţe, caz în care este recomandat să îţi scoţi sutienul, pentru ca binecuvântata umbră să îţi mângâie sânii precum adierea mângâie o floare gingaşă. În acelaşi timp, e bine să-i aminteşti din când în când armăsarului de lângă tine motivul pentru care îţi plăteşte prezenţa.

E greu totuşi să-năbuşi pornirile vulgare. Aşa că duduile pur şi simplu nu pot să zacă la soare decât - fără excepţie - tolănite pe spate, cu picioarele îndoite de la genunchi şi foarte, dar foarte răscrăcite. Ca şi cum ar dori aprig să-şi bronzeze porţiunea de slip care acoperă zona strict intimă. Este, ce-i drept, foarte plăcut să fii martorul unei asemenea expoziţii de găluşte epilate (îţi poţi da seama lesne după bubiţele roşii care se iţesc la marginea slipului), mai ales că vizionarea e moca.

PS: Celor pentru care afişarea mitocănească a duduiţelor nu reprezintă un interes deosebit, fiind mânaţi de alt gen de curiozităţi, le recomand călduros zona de plajă de la ieşirea din Eforie Nord spre Eforie Sud, chit că sunt pe jos sau cu maşina (locul oferă o bună vizibilitate de oriunde). Acolo veţi observa un grup de masculi care stau mereu în picioare şi-şi flutură nonşalant organele. Sunt tare gingaşi, cu părul lor cărunt bătut de soare!

×