x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

09 Iun 2006   •   00:00

Best of Vacanta Mare


PRO TV / VACANTA MARE / Divertisment / Luni-Joi / 22:15
Din 12 iunie, in fiecare zi, de luni pana joi, Pro TV difuzeaza cele mai savuroase si mai amuzante episoade din istoria Vacantei Mari. Toata vara, telespectatorii vor putea urmari o selectie de zile mari, cu cele mai reusite momente ale grupului umoristic care a debutat in 1998. Va veti reintalni cu familia Partag, cu deja celebrul politist Garcea, unele dintre cele mai cunoscute si indragite personaje din toate timpurile.

Premiile Divertis


ANTENA1 / PIATA DIVERTIS / Divertisment / Duminica / 22:00
Duminica, in Piata Divertis, va avea loc Gala Premiilor Divertis. Cele mai importante evenimente si personalitati ale acestei jumatati de an vor primi premii "marca Divertis". Printre premianti se vor afla Gheorghe Flutur, Traian Basescu, Irinel Columbeanu si Monica Gabor.

Moda de la Iasi


TVR1 / SAPTAMANA MODEI ROMANESTI / Divertisment / Sambata / 10:30
TVR 1 difuzeaza, intr-o serie de patru episoade, in fiecare sambata dimineata, selectiuni din fiecare prezentare de moda - cate opt case de moda in fiecare episod.

Cantec pentru Dan Spataru


TVR1 / IN MEMORIAM DAN SPATARU / Muzica / Sambata / 12:50
Sambata veti putea urmari prima parte a spectacolului organizat la sfarsitul lunii mai, la Sala Palatului, In memoriam Dan Spataru. Vor canta Corina Chiriac, Angela Similea, Jean Constantin, Adrian Daminescu, Doina Spataru, Ilie Micolov, Adriana Trandafir, Ion Dichiseanu, Cornel Constantiniu, Marina Voica, Pompilia Stoian (prima si cea mai mare dragoste a lui Dan Spataru, dupa cum marturisea el insusi) si multe alte nume mari.

Revansa dulce


ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / Divertisment / Duminica / 20:30
Piedone, "gogomanul" Bogdan Talasman, Marilena Salan si Marinela Chelaru sunt cele patru vedete XXL provocate de cantaretii de muzica populara la "Revansa starurilor". La proba "fac ce faci si tu", "popularii" au fost nevoiti sa manance numeroase prajituri in doar 30 de secunde. Dar fiecare a renuntat pe parcurs, din diverse motive.

×