x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

12 Mai 2006   •   00:00

Steaua, felicitata duminica, in familie


Antena 1 / Duminica In familie / Divertisment / Duminica / 15:30
Mihaela Radulescu are invitati speciali. Vama Veche, Loredana si taraful Agurida isi vor prezenta noile lor albume si vor interpreta live melodii de pe ultimele lor materiale discografice. Un moment aparte il va constitui sarbatorirea, in direct, a 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni de catre echipa Steaua Bucuresti. Alaturi de fotbalisti vor fi prezenti in studio si handbalistii stelisti, castigatori ai Cupei Challenge. O alta sarbatoare marcata in timpul emisiunii Duminica in familie este implinirea a 70 de ani de la infiintarea Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti". Vor fi difuzate imagini de la evenimentele special organizate in aer liber sau in interiorul muzeului, cu acest prilej.

Teo, in Vacanta


PRO TV / Vacanta Mare / Divertisment / Duminica / 20:30
De cinci ani si jumatate, Teo pune cele mai incomode si mai desucheate intrebari celor care ii trec de luni pana vineri, de la ora 17:45, pragul platoului. Toate vedetele stiu ca zicala "daca nu esti la Teo, nu existi" este cat se poate de adevarata. A venit insa momentul ca Teo insasi sa fie invitata intr-o emisiune de divertisment. Simpatica moderatoare vine in platoul emisiunii Vacanta Mare si va raspunde tuturor intrebarilor nascocite de Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si colegii lor.

Colectionarii, la judecata


Antena 1 / Ziua judecatii / Divertisment / Miercuri / 20:15
Ziua judecatii va avea ca protagonisti cinci colectionari, care se mandresc cu colectiile adunate de-a lungul timpului, fie ca este vorba de colectii de o mare valoare materiala sau de colectii care au doar o valoare sentimentala. Casa Mihaelei Cernea, solista formatiei Class, va fi prezentata in emisiune, prilej pentru telespectatori de a-i vedea colectia de tablouri, pictate chiar de sotul ei. Vlad, fratele Mihaelei, este si el un mare colectionar de... masini.

Farse in NATO


PRIMA TV / Trasniti in NATO / Divertisment / Duminica / 22:00
Satul de bataile zilnice pe care le primeste de la colegii sai de unitate, Gogoase vrea sa fie avansat si, cunoscand dorinta lui, soldatii l-au chemat pe Gabi Jugaru sa-i faca o farsa. El trebuie sa joace rolul unui general, care ii surprinde pe soldati batandu-l pe Gogoase. Zis si facut! Farsa este pusa in aplicare si bietul soldat este lovit de colegi din toate partile, singura lui scapare fiind "generalul" Jugaru, care vine in cazarma si ii surprinde pe agresori.

Elefant dus la gimnastica


Animal Planet / Raport Animal Planet / Documentar /Luni / 21:00
Documentarul Raport Animal Planet va urmari provocarile si eforturile extraordinare realizate in lumea animalelor, acoperind o diversitate de subiecte, de la o afacere de mai multe milioane de dolari, care s-a dezvoltat in jurul activitatii de urmarire a lupilor din rezervatia naturala Yellowstone, pana la o noua specie de broasca, descoperita in padurile tropicale din Sri Lanka, sau un elefant de 4.000 de kilograme care incearca sa slabeasca folosind o roata de gimnastica special creata pentru el.

×