x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

05 Mai 2006   •   00:00
Telecomanda

Iuliana Calinescu are masina noua

Iuliana Calinescu, actrita pe care toata lumea o stie ca Mona din serialul "La servici", goneste din nou pe sosele, la volanul unui Opel Astra. Vedeta si-a achizitionat masina in urma cu doar o saptamana si este mai mult decat incantata de felul in care functioneaza aceasta. "Merge bine, consuma putin si are zvac. Pot spune ca ne potrivim de minune!", a marturisit Iuliana. Noua masina a Iulianei este totusi a treia pe care aceasta o conduce. "Am carnet de la 20 de ani si tot atunci am avut si prima mea masina, o Dacie. Intre timp am mai avut doua masini, tot Dacii, iar pe ultima dintre ele am vandut-o acum un an, ca sa pot sa strang banii pentru cea pe care o am acum", a spus actrita.

Raluca Arvat, de servici

protv / la servici / Sitcom / Vineri 0:00
Raluca Arvat si Gabi Popescu sunt colegi de... servici. Cei doi sunt acum actori de sitcom si isi joaca propriile roluri in cel mai nou episod, pe care telespectatorii Pro Tv il vor putea urmari astazi, chiar de la miezul noptii. Gigi, Vlad, Grasu si Tudose si-au facut propria echipa de fotbal, iar acum sunt inaintea unui meci foarte important. Cu doar cateva minute inaintea meciului, ei afla ca echipa adversa il are ca antrenor pe Gabi Popescu. Bineinteles, cei patru se vad atunci nevoiti sa apeleze la tot felul de tertipuri pentru a iesi invingatori din aceasta competitie. Rezultatul il vom afla chiar de la Raluca Arvat.

"Dansez pentru tine"

protv / marea finalA dansez pentru tine / Concurs / Vineri 20:30
Competitia viselor se apropie de sfarsit la Pro TV. "Dansez pentru tine", emisiunea-concurs care a tinut alaturi toata Romania pe ritmuri de latino, hip-hop, vals sau twist, isi are ultima editie astazi. Marea Finala de azi va avea parte si de o finala mica, mai precis de un duel in forta intre Andra si Cristina Rus, care in realitate sunt prietene foarte bune. Castigatoarea Duelului, Cristina sau Andra, va ajunge in Marea Finala, unde se va confrunta cu o pereche frumoasa si rasfatata formata din Arsenie si Aliona.

Ai grija ce faci!

prima tv / farsele lui jugaru / Divertisment / Joi 20:00
Desi luna pacalelilor a trecut, farsorul de la Prima TV se tine de glume in continuare. Primul vizat este un barbat, poreclit Blondul, caruia prietenul sau, Ion, ii aduce din Franta o masina pe care acesta si-o dorea de mult. Insa masina este furata.

Kieslowski, 10 porunci

tvr 2 / decalogul / Film-serial / Duminica 22:10
Capodopera a timpurilor moderne, serialul polonez "Decalogul" este mai mult decat o simpla enumerare a celor zece porunci, o observare profunda a proceselor si tribulatiilor din viata de zi cu zi, fara a infiera spectatorul cu lectii de morala. Cele zece porunci ale Vechiului Testament sunt traite in zece episoade distincte, ca exemple de viata moderne, cu oameni obisnuiti din Varsovia anilor ‘80. Interesant este faptul ca personajele celor 10 episoade sunt cu totii locatari in acelasi bloc, povestile lor ridicand intrebari la probleme complexe cu raspunsuri greu de gasit.

media News

VISURI FARA PRET. La 8 mai, la Acasa, are loc marea premiera a telenovelei venezuelene "Visuri fara pret" - "Soñar no cuesta nada", o productie de exceptie despre sacrificiile iubirii. Aceasta va putea fi urmarita de luni pana sambata, de la ora 16:30, si va da ocazia telespectatorilor romani sa fie martorii unei povesti de iubire ca in basme. Protagonistii sunt Karyme Lozano, cunoscuta din telenovelele "Trei femei", "Taina din adancuri" si "Amazoana", si actorul care a facut furori la Hollywood, Cristián de la Fuente ("CSI: Miami", "Pensacola"). Presa din America Latina a scris foarte mult despre posibila relatie amoroasa dintre actrita Karyme Lozano si colegul ei, Jorge Luis Pila, cel care il interpreteaza pe Ernesto.
×