x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

28 Apr 2006   •   00:00

Paris Hilton ramane fara Nicole Richie

Apetisanta blonda miliardara a inceput filmarile pentru un nou sezon "The Simple Life". In acest reality-show, Hilton apare impreuna cu Nicole Richie. Dar, dupa ce blondele s-au facut ca la usa cortului chiar in timpul emisiunii, producatorii au fost nevoiti ca pentru acest sezon sa isi ia o serie de "masuri" de precautie. Pentru ca Hilton si Richie semnasera deja contractele pentru noul sezon inainte sa se certe, ele s-au vazut in situatia de a nu putea renunta la proiect. Astfel, de acum incolo, la filmari, cele doua nu vor aparea in aceleasi cadre.

Dragoste la distanta

PRIMA TV / Tradati in dragoste / Reality show / Luni / 21:00
Luni seara, Ernest va incerca sa afle daca Dan, protagonistul emisiunii "Tradati in dragoste" este sau nu inselat de partenera. Dan are 25 de ani si este din Buzau, dar locuieste in Bucuresti. Logodnica sa insa locuieste in orasul natal al baiatului. Problemele dintre cei doi au aparut in urma cu doua luni, cand fata s-a angajat chelnerita intr-un club de noapte din Buzau. De atunci relatia celor doi s-a racit, iar intalnirile sunt din ce in ce mai rare. In plus, distanta isi spune cuvantul.

Emisiune noua pentru Gianina Corondan

TVR 1 / O tura de aventura / Divertisment / Vineri / 22:10
La TVR1, Gianina Corondan va veni pe sticla in postura de ghid. Alaturi de britanicul Tom Wilson, Gianina isi va purta telespectatorii prin mai multe orase din tara. Prima pagina a "jurnalului de bord" ii gaseste pe cei doi temerari in Sibiu. Sub pretextul de a-l informa pe Tom cat mai bine asupra oraselor din tara noastra, Gianina extrage informatii inedite despre fiecare cladire pe care o viziteaza si despre fiecare loc in parte. Tom afla ca la Sibiu a luat fiinta prima scoala din Romania, Liceul Bruckenthal. In stilul plin de umor cu care ne-a obisnuit, Gianina ii preda lui Tom, in acelasi timp, lectii de limba romana.

Despre box

TVR Cultural / Tema de vineri / Talk-show / Vineri / 19:30
Atestat ca sport inca din Antichitate, de la primele Olimpiade, boxul a trecut, de-a lungul istoriei, prin perioade de glorie si de decadere. Despre box vor vorbi si Florin Iaru si invitatii sai de la "Tema de vineri".

Primarul sofer si dictator

TVR2 / D’ale lu’ Mitica / Divertisment / Vineri / 20:35
In aceasta saptamana, reporterii emisiunii "D’ale lu’ Mitica" ajung in comuna Todiresti, judetul Vaslui. Aici, primarul ales, sofer de meserie, a instaurat dictatura personala, transformand institutia administrativa (primaria) in fruntea careia este, intr-o "afacere" de familie. Cel de-al doilea caz ne poarta in localitatea Motaieni, judetul Dambovita. Aici, Brezeanu Vasile nu mai are acces in propria curte pentru ca vecinul sau Radu Ion a ingradit o parte din drum, desi acesta se afla in administrarea primariei
×