x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

24 Mar 2006   •   00:00
Telecomanda

Vedete, parteneri de dans

Stefan Banica Jr si Olivia Steer vor fi gazdele show-ului cu scop umanitar "Dansez pentru tine". La concurs participa opt persoane cu povesti impresionante. Fiecare concurent are ca pereche de dans o vedeta si amandoi vor fi initiati in tainele stilurilor de dans de un coregraf. Celelalte vedete din concurs vor fi: Raluca Arvat, Ionut Iftimoaie, Cristina Rus, Arsenie, Radu Ille, Andra, Viorel de la 3rei Sud-Est si Anca Turcasiu. Juriul va fi si el format din vedete (Mariana Bitang, Emilia Popescu, Wilmark si Razvan Mazilu).

Serenade pentru Kilmer

SATURDAY NIGHT LIVE / DIVERTISMENT / SAMBATA / 0:00
Prezenta lui Val Kilmer la Saturday Night Li-ve a fost indelung asteptata de toata lumea. Actorul s-a lasat greu convins sa participe la aceasta emisiune. Kilmer a fost surprins de faptul ca Bono de la U2 i-a cantat o serenada.

DanceMasters 2006

DANCE - MASTERS / SPORT / DUMINICA / 15:15 si 23:45
Duminica, intre orele 15:15 - 17:15 si 23:45 - 01:00, Pro TV difuzeaza "DanceMasters 2006", cea mai importanta competitie internationala de dans sportiv organizata in Romania.

Primavara la Antena 1

CHEF DE PRIMAVARA / DIVERTISMENT / VINERI 20:30
Voia buna, primavara, vedetele si politicienii vin la Antena 1 la emisiunea "Chef de primavara". Se vor intrece patru echipe formate din cate trei vedete. Seful juriului va fi Corneliu Vadim Tudor. Printre altii vor mai fi prezenti: Ludovic Orban, Olguta Vasilescu, Oana Zavoranu, Mihai Traistariu, Liviu de la LA. Gazda buna va fi Mihaela Radulescu.

Tuica dupa 2007

CEALALTA ROMANIE / REPORTAJ / DUMINICA / 16:30
Irina Pacurariu isi continua periplul prin lume pentru a descoperi "Cealalta Romanie". In editia de duminica veti afla daca vom internationaliza sau nu din 2007 telemeaua, tuica sau daca vom face din Dracula un personaj multinational?

Teatru independent

INDEPENDENT / TEATRU / MIERCURI / 22:30
La 29 martie, la TVR 2 debuteaza proiectul "Independent", care isi propune sa ofere telespectatorilor de toate varstele spectacole de teatru realizate de tineri artisti nonconformisti, in sistem de productie independent. Spectacolul de debut al proiectului este "The Sunshine Play", de Stefan Peca, preluat de la Teatrul Luni de la Green Hours.

CM de patinaj artistic

PATINAJ ARTISTIC / SPORT /VINERI 18:30 / SAMBATA 19:00; 23:00 / LUNI 22:30
TVR 2 va transmite finalele probelor de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Calgary. Vineri, este programata difuzarea probei masculine (inregistrare). Sambata, proba artistica de dans (inregistrare), iar seara veti urmari in direct proba feminina. Luni va fi seara de Gala (inregistrare). Pagina realizata de Cristina Ologeanu
×