x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tenis: Turneu Wimblendon - Mauresmo si Jankovici pleaca acasa

Tenis: Turneu Wimblendon - Mauresmo si Jankovici pleaca acasa

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Iul 2007   •   00:00
Tenis: Turneu Wimblendon -  Mauresmo si Jankovici pleaca acasa
Sursa foto: GLENN CAMPBELL/

Primul mare soc al Wimblendon-ului l-a constituit iesirea din cursa a frantuzoaicei Amelie Mauresmo. In schimb, cneazul Andrei Pavel, alaturi de T. Johansson, a reusit sa acceada in turul trei in competitia de dublu.


Primul mare soc al Wimblendon-ului l-a constituit iesirea din cursa a frantuzoaicei Amelie Mauresmo. In schimb, cneazul Andrei Pavel, alaturi de T. Johansson, a reusit sa acceada in turul trei in competitia de dublu.

Mauresmo, detinatoarea trofeului, a fost eliminata in trei seturi de Nicola Vaidisova ( 7-6; 4-6; 6-1). A fost primul joc disputat pe terenul central lipsit de acoperis. Neajuns de care a profitat ploaia, ce a oprit turneul de cateva ori de cind acesta a inceput. De trei ori a fost oprit meciul dintre Amelie Mauresmo si Nicole Vaidisova. Cehoaica i-a spulberat dorinta frantuzoaicei de a triumfa si in acest an la Wimbledon si a determinat-o sa-si faca bagajele mai devreme ca niciodata intr-un turneu de Mare Slem, disputat pe iarba, dupa doar patru partide jucate. "Mi-a mers rau tot turneul.Sint departe de forma mea cea mai buna. Nu m-am simtit la fel de bine ca anul trecut", a spus Mauresmo. In schimb, Vaidisova a ajuns pentru prima data in sferturile unui turneu pe care nu il agreeaza: "Nu sunt un fan al ierbii, dar imi plac provocarile si Wimbledon-ul reprezinta o provocare". O alta mare surpriza o constituie eliminarea jucatoarei Jelena Jankovici, cap de serie nr. 3 la Wimblendon. Jankovici a fost invinsa, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, de Marion Bartoli (Franta), cap de serie numarul 18.

CNEAZUL. Cuplul, Andrei Pavel/T.Johansson, a dispus in turul doi al turneului de la Wimbledon de rusii I. Kunitsyn/D. Tursunov si isi continua aventura la editia de anul acesta de la Wimbledon, unde vor intalni in turul 3 favoritii 10 ai turneului, francezii A. Clement / M. Llodra.

REZULTATE
Wimbledon, feminin, turul 4: Vaidisova (Ceh, 14)-Mauresmo (Fra, 4) 7-6 (6), 4-6, 6-1; Kuznetova (Rus,5)-Paszek (Aut) 6-3, 6-2S.Williams (SUA,7)-Hantuchova (Slo,10) 6-2, 6-7 (2), 6-2; Krajicek (Ola, 31)-Granville (SUA) 6-3, 6-4; masculin, turul 4: Ferero, (Spa, 20)-Tipsarevici (Ser) 7-5, 6-3, 7-6(5) masculin, turul 3: Baghdatis (Cip,10)-Nalbandian (Arg,23) 6-2, 7-5, 6-0; Ioujnii (Rus,14)-Nieminen (Fin,18) 7-5, 7-6 (5), 6-3; Bjorkman (Sue,19)-Arthurs (Aus) 6-2, 6-1, 6-4

×
Subiecte în articol: magazin