x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tori Spelling a intrat cu maşina în zid în timp ce fugea de un paparazzo.

Tori Spelling a intrat cu maşina în zid în timp ce fugea de un paparazzo.

14 Iun 2011   •   08:34
Tori Spelling a intrat cu maşina în zid în timp ce fugea de un paparazzo.

Tori Spelling a fost implicata, luni, intr-un accident de masina, intrand cu automobilul in zidul unei scoli din Los Angeles, in timp ce era urmarita de un paparazzo. Actrita isi ducea copiii, in varsta de patru si respectiv doi ani si jumatate, la scoala.

"Un paparazzo m-a urmarit azi (luni, n.r.), in timp ce imi duceam copiii la scoala", a declarat actrita americana intr-un mesaj postat pe Twitter. "Am incercat sa scap de el si am provocat un accident destul de grav. Am daramat un intreg perete al scolii", a mai explicat ea. Nici Tori, care este insarcinata cu cel de-al teilea copil, nici cei doi copii ai sai, Liam si Stella, nu au fost raniti. "Fotograful a urmarit-o pe aleea din incinta scolii. Ea a tras pe dreapta pe alee si a incercat sa scape de el. Apoi a dat inapoi si a lovit acel zid", a povestit un prieten al actritei, citat de revista People.

Din fericire, Tori Spelling, in varsta de 38 de ani, care va deveni mamica pentru a treia oara in toamna acestui an, si cei doi copii ai ei - Liam, in varsta de patru ani, si Stella, in varsta de doi ani si jumatate - nu au fost raniti.

"Tori este foarte zguduita de incident, insa atat ea, cat si copiii se simt bine. Vor merge oricum la medic pentru a fi consultati", a declarat agentul de presa al actritei americane.

Un prieten al actritei a descris incidentul: "Fotograful a urmarit-o pe aleea din incinta scolii. Ea a tras pe dreapta pe alee si a incercat sa scape de el. Apoi a dat inapoi si a lovit acel zid". "El a incercat chiar si atunci sa faca poze", a adaugat Tori Spelling intr-un alt mesaj postat pe Twitter. "Din fericire, zece mamici care erau acolo l-au alungat. Pana unde se poate merge cu asta? Pana cand cineva va muri, pentru ca paparazzii sa se opreasca?", a mai scris actrita.

×
Subiecte în articol: auto scoala accident paparazzi tori spelling