x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Toy story: Îşi vinde jucăriile pentru a-şi ajuta familia!

Toy story: Îşi vinde jucăriile pentru a-şi ajuta familia!

21 Iul 2009   •   00:00
Toy story: Îşi vinde jucăriile pentru a-şi ajuta familia!
Sursa foto: cnn.com/

Un băieţel de 11 ani, din Ohio, încearcă să-i ajute familia, confruntată cu mari probleme financiare, prin scoaterea la vânzare a propriilor jucării. Zach McGuire speră ca prin acest gest să strângă bani pentru părinţii lui, care, asemenea multor familii din SUA, au dificultăţi în a-şi achita facturile sau sunt în pericol de a-şi pierde locuinţele.



Embedded video from CNN Video


Băiatul a declarat pentru CNN că ideea i-a venit în timpul discuţiei avute cu tatăl său. "Nu poţi trăi în lumea jucăriilor şi nici nu le poţi mânca. Chiar dacă sunt haioase, nu ai nevoie de ele", a declarat Zach reporterilor CNN. 

Iar cauza pentru care Zach luptă este una bună: vrea să-l ajute pe tatăl lui care a rămas fără loc de muncă. Tom McGuire este şomer din decembrie 2008.   Tatăl băiatului a declarat că "situaţia economică este în parte responsabilă" pentru dificultăţile cu care se confruntă, însă dă vina şi pe faptul că nu a fost plătit pentru un contract onorat vara trecută.

Tom McGuire a declarat că apreciază eforturile băiatului de a-l ajuta, însă nu foloseşte banii strânşi de copil. "Zach are o inimă mare, care oferă mult. El a venit la mine cu aceasta idee, spunând că vrea să ajute", a declarat McGuire.

Potrivit CNN, aceasta nu este prima oară când Zach îi ajută pe cei în nevoie. În 2004, el a vândut Kool-Aid şi a strâns 400 de dolari pentru victimele uraganului Katrina, iar cu cativa ani înainte a oferit "Cocoa for California", în sprijinul celor afectaţi de incendiile de pădure.

×
Subiecte în articol: lumea