x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei români au băgat un italian în comă

Trei români au băgat un italian în comă

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Dec 2008   •   00:00

Carabinierii din localitatea Schio (Vicenza)  i-au arestat pe românii Marius Gindac, de 19 ani, Vasile Oancea, de 29 de ani şi Ion Firel Tudor, de 31 de ani, sub acuzaţia de tentativă de omor. Italianul Diegio Scarabelli (26 de ani), din localitatea Velo d'Astico, a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de cei trei în faţa unui bar din Arsiero, o mică localitate din provincia Vicenza, informează ziarul Corriere della Sera.



Cei trei români, împreună cu un al patrulea conaţional, denunţat de asemenea şi anchetat în stare de libertate supravegheată, şi-ar fi descărcat violenţa împotriva tânărului italian care a intervenit în ajutorul altor doi italieni, Franco Lanaro şi Andrea Fontana, agresaţi de grupul de români. Lovit cu pumnul, Scarabelli a căzut şi s-a lovit violent la cap. Deşi a leşinat, potrivit reconstituirii carabinierilor, tânărul a fost în continuare lovit de români care, la sosirea altor persoane au fugit, citează Agerpres.

Din cauza traumatismelor grave suferite, italianul a fost internat sub prognostic rezervat în spitalul din Vicenza.Unul dintre cei trei români arestaţi a mai fost denunţat şi anchetat în stare de libertate supravegheată pentru un episod similar survenit într-un bar din Thiene (nordul Italiei), la 3 septembrie.

×
Subiecte în articol: lumea