x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trofeu din bere

Trofeu din bere

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    14 Mai 2008   •   00:00
Trofeu din bere

Bangkokul s-a pregătit pentru finala UEFA Champions League. La in­tra­rea într-un mall a fost instalată o replică a Cupei Campionilor, realizată de nu mai puţin de 5.000 de cutii de bere.

Bangkokul s-a pregătit pentru finala UEFA Champions League. La in­tra­rea într-un mall a fost instalată o replică a Cupei Campionilor, realizată de nu mai puţin de 5.000 de cutii de bere. Finala Champions League din­tre Manchester United şi Chelsea va avea loc la 21 mai, la Moscova.

Tras pe dreapta - Sticlele, cu centură, copilul nu

Poliţiştii australieni care au tras pe dreapta un şofer au fost şocaţi să vadă că acesta îşi legase temeinic cu centura de siguranţă o ladă de bere, în timp ce băiatul lui, de numai 5 ani, zburda în voie prin autoturism. “Nu ne venea să credem. Siguranţa sticlelor de bere era mult mai importantă decît să­nă­ta­tea propriului copil”, a de­cla­rat Wayne Burnett, poliţistul care a oprit maşina deoarece aceasta nu avea numere de înmatriculare. Şoferul care circula pe o autos­tradă din sudul ţării a fost amendat cu aproximativ 500 de euro pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, dar şi pentru punerea în pericol a vieţii copilului său, informează Ananova.

Fără griji - S-a predat, că-i mai bine la răcoare

Un deţinut care a reuşit să evadeze dintr-o închisoare de minimă siguranţă s-a predat după trei zile motivînd că traiul la “răcoare” este mult mai uşor decît cel în libertate. Wesley Crawford (42 de ani) a dispărut după ce în celula sa din Sudbury (Marea Britanie) a fost găsit un telefon mobil şi urma să fie pedepsit, in­formează The Sun. A apărut însă la trei zile după ce a evadat, spunînd că nu se poate adapta la viaţa în libertate şi că-i este mult mai bine în închisoare. Chiar dacă de-acum va fi mutat la o puşcărie cu un grad ridicat de securitate.

Record - Botezată cu 25 de prenume

Dacă majoritatea oamenilor au unu-două prenume, o fetiţă din Marea Britanie poate fi declarată recordmană la acest capitol. Părinţii săi i-au pus nu mai puţin de 25 de prenume. Motivul: întreaga familie este înnebunită după box, iar micuţa poartă numele a 24 de pugilişti campioni. Numele întreg al fetiţei este Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown, pe scurt Autumn Brown, informează site-ul metro.co.uk. 

Coliziune -Vaca, mai tare decît maşina

O vacă din Elveţia a scăpat nevătămată după o coliziune frontală cu o maşină, în urma căreia automobilul a suferit avarii serioase, relatează Rom­pres. Animalul s-a rostogolit pe capota maşinii şi a fost catapultată deasupra ei, revenind apoi direct în picioare. Felix Reimann a precizat că maşina sa a fost complet distrusă şi că el a suferit numeroase răni după acci­dentul petrecut pe un drum din oraşul Unterschlatt. Un veterinar chemat la locul accidentului a examinat vaca şi a concluzionat că aceasta nu a păţit absolut nimic.

Avanpremierå - Sex and the City, la Londra

Avanpremiera mondială a filmului “Sex and the City” a avut loc luni seară la Londra, în prezenţa ve­detelor care le interpretează pe cele patru prietene, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Da­vis şi Cynthia Nixon, relatează Rom­pres. Desfăşurarea avanpre­mie­rei la Londra, în loc de New York, considerat adesea al cincilea protagonist al serialului, i-a uimit pe unii fani. New Line, compania care produce filmul, a explicat că decizia este destinată să maximizeze “atracţia mon­­dială”. Alţii cred însă că producătorii au vrut de fapt să testeze în deplină securitate reacţia unui public străin, înainte de a face faţă criticilor mai dure de la New York. Filmul va fi lansat pe marile ecrane la 30 mai.

Guinness Book - A pedalat 177 de ore

Un bărbat din Chicago, Statele Unite, vrea să intre în Guinness Book după ce a petrecut nu mai puţin de 177 de ore pe o bicicletă medicinală. Recordul lui George Hood nu a fost încă omologat, însă oficialii spun că bărbatul a “călă­torit” echivalentul a 3.244 de kilometri, arzînd peste 46.000 de ca­lo­rii, informează site-ul metro.co.uk. Recordul precedent a fost de 111 ore, 11 minute şi 11 secunde.

×
Subiecte în articol: magazin