x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun “Troianul” Hamilton

“Troianul” Hamilton

09 Mai 2008   •   00:00
“Troianul” Hamilton

Pilotul echipei de Formula 1 McLaren, Lewis Hamilton, este ridicat în aer în timpul unui spectacol ce ilustrează legendarul război troian. Show-ul “Troia”, al trupei de dans Anadolu Atesia, a avut loc ieri la Istanbul (Turcia). Prestaţia britanicului i-a făcut pe mulţi spectatori să spună că după ce se va retrage din cursele de Formula 1 se poate îndrepta fără nici o problemă către o carieră artistică.

 

 

 

 

Protest - Ruda cardinalului, goală puşcă

Nepoata cardinalului arhiepiscop al Madridului a pozat goală într-o revistă pentru adulţi, în semn de protest faţă de ipocrizia unchiului ei, relatează site-ul Ananova. Magdalena Rouco Hernández (27 de ani), mamă a doi copii, a apărut cu sînii dezgoliţi şi purtînd ciorapi şi chiloţi roşii pe coperta lunii mai a revistei Interviú. Ea a declarat că unchiul său, Antonio Maria Rouco Varela (72 de ani), un apropiat al Papei Benedict al XVI-lea, nu conteneşte să repete că familia este sacră şi trebuie respectată, în timp ce el însuşi o abandonează. “Cînd a murit tatăl meu, nu a venit la înmormîntare, nu a trimis flori şi nici măcar nu ne-a transmis condoleanţe”, a adăugat femeia.

 

 

 

Neinspiraţie - Şi-a depus prada unde lucra victima

La trei zile după ce a furat o colecţie de monede foarte rare, un hoţ din Germania s-a gîndit să-şi depoziteze valorile la bancă. Numai că a avut proasta inspiraţie de a alege o bancă în care lucra chiar victima sa, informează site-ul metro.co.uk. După ce a recunoscut monedele, a căror valoare se ridică la aproximativ 50.000 de euro, victima, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a anunţat poliţia. La scurt timp a fost prins şi suspectul, un bărbat în vîrstă de 36 de ani, însă oamenii legii nu i-au dezvăluit identitatea.

 

 

 

Hall of Fame - Nazişti – da, Schumi – ba

Responsabilii mişcării sportive din Germania au declanşat o controversă aprinsă după ce au inclus într-un hall of fame online al sportivilor legendari ai ţării cinci foşti membri ai Partidului Nazist, dar i-au omis pe celebrul pilot de Formula 1 Michael Schumacher sau pe jucătorul de tenis Boris Becker, informează Rompres. Dacă Franz Beckenbauer a fost inclus în “galeria campionilor”, nu acelaşi lucru se poate spune despre Steffi Graf. Lista, care cuprinde 40 de mari sportivi, a fost alcătuită de Deutsche Sporthilfe, scopul său oficial fiind acela de a-i încuraja pe tineri să facă sport.

 

 

 

Record - Cel mai lung fular din lume

Peste 1.100 de sculuri de lînă au fost folosite de susţinătorii echipei de fotbal Watford din Marea Britanie pentru a realiza cel mai lung fular din lume, informează site-ul thisislocallondon.co.uk. Lung de 850 de metri, de două ori înălţimea Turnului Eiffel, fularul în culorile roşu şi galben a fost tricotat de 240 de pacienţi ai azilului Peace Hospice din Peace Drive. Ei au început lucrul în decembrie 2006, cu scopul de a strînge fonduri pentru azil. Pînă în prezent, s-au strîns 16.000 de lire sterline.

×
Subiecte în articol: magazin