x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un bărbat a stat doi ani în erecţie. Vezi cum a fost posibil şi de ce SOLICITĂ DESPĂGUBIRI

Un bărbat a stat doi ani în erecţie. Vezi cum a fost posibil şi de ce SOLICITĂ DESPĂGUBIRI

01 Mai 2012   •   10:58
Un bărbat a stat doi ani în erecţie. Vezi cum a fost posibil şi de ce SOLICITĂ DESPĂGUBIRI

Henry Wolf, un american care sustine s-a imbolnavit de priapism dupa ce a testat o motocicleta BMW, a dat in judecata compania auto afirmand ca erectia care l-a tinut aproape doi ani i-a provocat vatamari fizice, psihice si o stare generalizata de rau.

Wolf spune ca nu a avut niciodata probleme pana in ziua in care a mers cu o motocicleta BMW, timp de patru ore. De atunci, sufera de priapism extrem, boala pe care o pune pe seama felului in care este construita seaua motocicletei.

Avocatul lui Wolf, Vernon Bradley a declarat ca clientul sau "are probleme continue de cand a mers pe acea motocicleta", adaugand ca acesta "nu mai poate initia un act sexual, ceea ce i-a provocat serioase probleme mentale si emotionale".

Cazul va fi judecat la Curtea Superioara din San Francisco.

Potrivit USA Today, Wolf cere compensatii care sa acopere pagubele produse de pierderea slujbei, cheltuielile medicale si "raul general" prin care a trecut.

Potrivit blogului de motociclisti "All About Bikes", au existat cazuri in care seile dure au dus la disfunctii erectile, insa niciunul care sa aiba efectul opus.

Potrivit doctorului Michael Luts, de la Institutul de Urologie din Michigan, mersul pe motocicleta duce de obicei la dificultati in obtinerea erectiei, nu invers.

"Se stie ca presiunea care duce la limitarea fluxului sanguin catre penis, lucru care poate fi cauzat si de sederea pentru mult timp pe o motocicleta, poate duce la o amortire a organelor genitale, ceea ce ingreuneaza obtinerea erectiei", a precizat doctorul Lutz.

×
Subiecte în articol: priapism sa disfunctii erectile