x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un dinte lipsă, piedică în calea angajării

Un dinte lipsă, piedică în calea angajării

09 Aug 2010   •   00:00

Nu doar un singur şomer este de părere că lipsa dinţilor îl împiedică să se angajeze - un sondaj recent arată că sunt sute de mii de persoane care cred asta.



Peste 357.000 de britanici sunt de părere că aspectul danturii proprii i-a împiedicat să-şi găsească un job sau să fie promovaţi, în cazul în care au deja un loc de muncă, arată un studiu realizat de firma The Implantium Network.

Aproape un milion de britanici suferă de depresie în urma problemelor estetice cauzate de lipsa dinţilor, se mai arată în raport.

Potrivit sursei citate de realitatea.net, pe măsură ce bătălia pentru joburi se intensifică, tot mai multe persoane încearcă să-şi îmbunătăţească aspectul fizic pentru a face faţă mai uşor competiţiei de pe piaţa muncii.

"Ca să ai şanse la interviul de angajare, trebuie să te asiguri că eşti prezentabil şi că poţi să zâmbeşti fără probleme. O dantură impecabilă îţi conferă şi mai multă încredere în tine însuţi", explică Jason Buglass, directorul executiv al firmei care a realizat studiul.

Aproximativ 46% dintre europenii care au rămas fără job în perioada crizei economice au declarat că sunt mai preocupaţi de imaginea lor decât înainte, tocmai pentru a reuşi să se reangajeze.

×
Subiecte în articol: lumea