x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un pilot de elicopter a inventat prima motocicletă zburătoare din lume (Video)

Un pilot de elicopter a inventat prima motocicletă zburătoare din lume (Video)

29 Iun 2011   •   11:07
Un pilot de elicopter a inventat prima motocicletă zburătoare din lume (Video)

Un pilot de elicopter extrem de ingenios s-ar putea sa fi gasit o solutie pentru momentele de trafic infernal ale zilei, contruind in garajul sau din Sidney, Australia, prima motocicleta zburatoare din lume.

Inventatorul amator, a investit economiile de-o viata in acest proiect, care i-a luat nu mai putin de doi ani si jumatate. Creatia sa futurista, numita pentru moment 'planomotocicleta', poate sa se ridice pana la 3 metri inaltime si atinge o viteza maxima de 100 de km pe ora. Pilotul, in varsta de 32 de ani, a folosit pentru inventia sa un mootor de BMW si o caroserie confectionata din fibre de carbon. 'Planomotocicleta' cantareste 270 de kilograme si este estimata la un cost de aproximativ 45.000 de lire (aproximativ 50.000 de euro), relateaza Daily Mail.

Ideea acestei motociclete a fost destul de bine primita, cei care apreciaza noul mijloc de transport asemanand 'planomotocicleta' cu masinaria din cel de-al saselea film al seriei Star Wars, 'Return of The Jedi' sau cu masina din 'Back To The Future'.

×
Subiecte în articol: australia inventie motocicleta planor