x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unde va face plaja Adelina Pestriţu anul acesta

Unde va face plaja Adelina Pestriţu anul acesta

de Cosmina Stoicescu    |    15 Mai 2012   •   09:30
Unde va face plaja Adelina Pestriţu anul acesta

Desi a inceput din timp anul acesta pregatirile pentru vara, Adelina Pestritu nu este perfect multumita de felul in care arata. "Am mers constant la sala de fitness, am facut ore de Kangoo Jumps, am tinut dieta, am mai trecut si pe la masaj, dar nu pot spune ca sunt pe deplin multumita de felul in care arat. Am avut si zile mai bune", ne-a declarat frumoasa bruneta.

Adelina va adopta si in aceasta vara un costum de baie din doua piese, caci nu suporta costumele de baie intregi, dar va incerca sa se fereasca de privirile critice si va face plaja in zone cat mai linistite: "Probabil ca o sa evit locurile cu multa lume si o sa fac plaja in zone mai linistite, fara multa lume in jur'.

Adelina este insa foarte ocupata cu filmarile pentru cele doua emisiuni de la KanalD si nu are inca nici un plan de vacanta. Si-a propus ca in aceasta vara sa munceasca cat mai mult pentru a scapa de creditul de la banca pe care l-a facut pentru un apartament cu 2 camere. "Vara asta voi face ceea ce in alti ani n-am facut, voi achita ratele la banca. Deocamdata nu mi-am planuit nicio vacanta, am un program destul de incarcat, sper sa se mentina asa si pe perioada verii pentru ca in acest moment pentru mine e mult mai important creditul la banca decat o vacanta. E o responsabilitate imensa pe care o am si de care vreau sa scap cat mai repede', a povestit Adelina pentru Jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: fun