x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Varianta doctorului acuzat: Michael Jackson s-ar fi sinucis

Varianta doctorului acuzat: Michael Jackson s-ar fi sinucis

de Violeta Fotache    |    06 Apr 2010   •   00:00

Se înmulţesc teoriile privind moartea regelui muzicii pop, megastarul Mi­cha­el Jackson. Cea mai recentă teorie, lan­sa­tă de avo­ca­ţii medicului Conrad Murray, este cea a sinuciderii.

Medicul intenţionează să susţină în timpul procesului că Michael Jackson şi-ar fi injectat singur anestezicul propofol care i-a provocat moartea.

Avocaţii lui Conrad Murray, fostul me­dic personal al artistului Michael Jackson, acuzat de omucidere, intenţionează să susţină în timpul apropiatului proces că "regele muzicii pop" şi-ar fi injectat singur anestezicul propofol, care i-a fost în cele din urmă fatal, informează mirror.co.uk, preluat de Mediafax.

Medicul Conrad Murray va susţine în faţa judecătorului că Michael Jackson s-a trezit în timp ce el ieşise din camera sta­ru­lui şi că şi-a administrat singur doza de propofol care i-a produs stopul cardiac, informează site-ul TMZ.com. "Apărarea va susţine că Michael Jackson a luat reci­pientul (de propofol - n.r.) de pe noptieră, şi-a făcut injecţia şi apoi a scăpat recipientul pe covor", a declarat o sursă citată de tabloidul britanic The Mirror.

Bodyguardul Alberto Alvarez a declarat însă că medicul a întrerupt manevrele de resuscitare şi a amânat mo­men­tul în care a sunat la serviciul de urgenţă pentru a avea timp să ascundă medicamentele.

×
Subiecte în articol: lumea