x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victor & Anda

Victor & Anda

18 Noi 2010   •   20:30
Victor & Anda
138249-03-07tv-page-5-image-0001.jpgLuna aceasta Victor Slav şi Anda Adam au sărbătorit patru ani de relaţie. Ca să marcheze evenimentul, Victor i-a făcut iubitei o surpriză de proporţii: o minivacanţă la Viena cu prilejul concertului sus­ţinut acolo de Lady Gaga.

Cei doi îndrăgostiţi au avut parte şi de o vreme frumoasă (nu degeaba Victor prezintă rubrica Meteo). Au pro­fitat astfel şi au colin­dat străzile din Viena şi au vizitat cele mai im­portante puncte turisti­ce.

"Nu a fost o vacanţă foarte lungă, însă suficientă pentru a ne relaxa şi a ne bucura unul de celălalt. Am vi­zitat Catedrala «Sf. Ştefan», Palatul Schonbrunn, Opera şi ne-am plimbat pe Mariahilferstrasse", poves­teşte vedeta Pro TV.

Totul a culminat cu un concert spectaculos Lady Gaga. "Recunosc că a fost pură întâmplare să găsim bilete la concert chiar în perioada în care programasem «escapada» la Viena. Mi-ar fi plăcut să găsesc un concert Beyonce, care e preferata Andei, şi chiar am căutat, dar, din păcate, nu am găsit nimic pentru anul ăsta. Oricum, ne-a plăcut Lady Gaga, a fost un show spectaculos", a adăugat Victor.

×
Subiecte în articol: jurnalul tv