x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame

VIDEO: Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame

06 Mai 2012   •   11:06
VIDEO: Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame

Un spot in care actorul american Ashton Kutcher face reclama la chipsurile Popchips a fost retras de pe piata, dupa ce au aparut plangeri potrivit carora ar fi rasist, informeaza MEDIAFAX.

Reclama il prezinta pe actorul in varsta de 34 de ani machiat cu fond de ten maroniu si jucand rolul unui producator de la Bollywood. Reclama a fost retrasa de pe Facebook si Youtube, dupa ce a fost acuzata de rasism.

Potrivit firmei care produce Popchips, reclama a fost creata "ca sa amuze si nu sa jigneasca pe cineva sau sa se inscrie in vreun stereotip". Un purtator de cuvant al companiei a declarat ca spera ca reclama va fi savurata "in spiritul in care a fost realizata", informeaza BBC.

In reclama, Ashton Kutcher joaca rolul producatorului indian Raj, care "isi cauta iubirea".

Ashton Kutcher a putut fi vazut recent pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011).

Recent, a fost facut public faptul ca Ashton Kutcher il va interpreta pe Steve Jobs intr-un film produs la Hollywood despre cofondatorul companiei Apple, care va descrie viata acestuia, incepand cu anii hippie din tinerete si pana la lansarea tehnologiilor sale considerate revolutionare.

×
Subiecte în articol: reclama rasism Ashton Kutcher