x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: Johnny Barnes, "Domnul Fericit", strigă oamenilor şase ore pe zi "Te iubesc!"

VIDEO: Johnny Barnes, "Domnul Fericit", strigă oamenilor şase ore pe zi "Te iubesc!"

26 Feb 2012   •   08:31
VIDEO: Johnny Barnes, "Domnul Fericit", strigă oamenilor şase ore pe zi "Te iubesc!"

Johnny Barnes, in varsta de 88 de ani, locuieste intr-un oras din Bermuda si a fost numit "Domnul Fericit", scrie Huffington Post.

Johnny iese pe strada in fiecare zi si timp de sase ore striga "Te iubesc!" celor care trec prin zona. De 28 de ani, Domnul Fericit este un instigator al fericirii.

Regizorul Matt Morris a fost fascinat de povestea lui Johnny si a decis sa realizeze un film documentar. "Johnny te inspira nu doar datorita atitudinii sale altruiste, ci mai ales datorita dedicarii sale formidabile de a aduce fericire in vietile celor din jur printr-un mecanism care pentru multi ar parea un ritual ciudat, dar care inseamna mult pentru cei care trec pe langa el", a spus Matt Morris.

Johnny Barnes si-a castigat numele de "Domnul Fericit" dupa ce a ramas blocat la o intersectie din orasul Hamilton. In loc sa se enerveze, el a vazut situatia ca pe o oportunitate de a-i insenina si pe ceilalti "colegi de suferinta", facandu-le cu mana si urandu-le o zi frumoasa. 28 de ani mai tarziu, rutina sa este aceeasi.

×
Subiecte în articol: fericire domnul fericit bermuda