x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) Lembit Opik a luat-o razna după ce s-a despărţit de Gabriela, de la Cheeky Girls. S-a apucat de wrestling şi a sfârşit pe targă

(VIDEO) Lembit Opik a luat-o razna după ce s-a despărţit de Gabriela, de la Cheeky Girls. S-a apucat de wrestling şi a sfârşit pe targă

05 Iun 2012   •   10:50
(VIDEO) Lembit Opik a luat-o razna după ce s-a despărţit de Gabriela, de la Cheeky Girls. S-a apucat de wrestling şi a sfârşit pe targă

Fostul parlamentar britanic, Lembit Opik, care a cunoscut faima abia dupa ce a devenit iubitul romancei Gabriela Irimia, de la Cheeky Girls, a sfarsit pe targa, dupa ce s-a incumetat sa intre in ring cu un luptator profesionist, din Tara Galilor.

Opik se afla in public, in momentul in care luptatorul Callous l-a provocat la un meci. Politicianul nu a fost suficient de intelept incat sa refuze, asa ca a acceptat provocarea si s-a apropiat de ring.

Callous, un luptator de 115 kilograme, l-a tras pe Opik peste corzi, la rasucit putin prin aer si l-a "frant" apoi pe un genunchi.

Lembit Opik a ramas intins pe podea, fiind nevoie sa fie luat cu targa. Ulterior si-a revenit, nefiind nevoie sa fie dus la spital.

Cariera lui Lembit Opik pare sa se fi dus de rapa, dupa despartirea de romanca Gabriela Irimia. Opik s-a retras din politica, incercand, fara prea mult succes, meseriile de comic sau ventriloc.

×
Subiecte în articol: cheeky girls gabriela irimia lembit opik