x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) O concurentă la Miss Univers din Canada a fost dată afară din concurs după ce a ieşit la iveală că se născuse bărbat

(VIDEO) O concurentă la Miss Univers din Canada a fost dată afară din concurs după ce a ieşit la iveală că se născuse bărbat

25 Mar 2012   •   07:45
(VIDEO) O concurentă la Miss Univers din Canada a fost dată afară din concurs după ce a ieşit la iveală că se născuse bărbat

Concurenta la Miss Univers Canada, Jenna Talackova, a fost data afara din concurs dupa ce organizatorii au aflat ca aceasta se nascuse barbat si facuse operatie de schimbare de sex, in urma cu trei ani.

Concurenta reusise deja sa se califice in finala concursului. Organizatorii au declarat ca, desi o considera pe Jenna "o femeie adevarata", regulamentul concursului prevede ca nu pot participa decat concurentele care "s-au nascut femeie".

De altfel, aceasta intrebare era prevazuta in formularul de inscriere, insa Jenna Talackova a mentionat acolo ca s-a nascut femeie, chiar daca aceasta nu-si ascunsese trecutul la celelalte concursuri de miss la care a mai participat.

"Se simte femeie si este o femeie adevarata. Spera sa poata ramane in concurs, insa regulile sunt clare si nu ne putem abate de la ele", a declarat Denis Davila, directorul concursului.

Intr-un interviu postat pe YouTube, Jenna Talackova spune ca s-a considerat dintotdeauna femeie, ca a inceput tratamentul cu hormoni de la 14 ani, iar operatia de schimbare de sex a facut-o la 19 ani.

(Interviul cu Jenna Talackova incepe la minutul 8:12)

×