x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Politologul britanic care a ajuns viral pe internet, mirat de fenomen

VIDEO - Politologul britanic care a ajuns viral pe internet, mirat de fenomen

15 Mar 2017   •   17:45
VIDEO - Politologul britanic care a ajuns viral pe internet, mirat de fenomen

Robert E. Kelly, politologul care a fost întrerupt de copiii săi în timpul unui interviu acordat BBC - o imagine care a devenit virală pe internet - crede că succesul acestui clip s-a datorat faptului că "viaţa sa reală a apărut pe ecrane", relatează EFE. 

"Sunt surprins că povestea continuă şi continuă, este o nebunie", a recunoscut acest academician american care locuieşte la Busan (Coreea de Sud) într-o conferinţă de presă la care a venit împreună cu soţia sa coreeană, Kim Jung-a, şi copiii lor, Marion, în vârstă de 4 ani, şi James, de opt luni. 

Cei patru au fost protagoniştii unui videoclip care a devenit viral pe internet. Clipul a primit peste 160 de milioane de vizualizări pe pagina de Youtube a postului BBC. 

Politologul, specialist în Coreea de Sud, fusese contactat de BBC World News pentru a comenta pe marginea destituirii preşedintei sud-coreene Park Geun-hye. Specialistul tocmai se lansase într-o analiză savantă despre ce mai înseamnă democraţia în faţa scandalurilor, atunci când neprevăzutul s-a întâmplat. Fetiţa sa a intrat dansând în camera în care el acorda interviul, iar din acel moment situaţia a degenerat. 

"Cred că unul dintre copiii tăi tocmai a intrat", i-a spus prezentatorul din studio, vizibil amuzat. Păstrându-şi mina serioasă, politologul a încercat să-şi îndepărteze fiica cu mâna. Fără succes, însă. La scurt timp, un alt doilea copil, mai mic, a pătruns în încăpere, urmat de o femeie, care a apucat ambii copii, a deschis uşa şi a ieşit. 

Robert E. Kelly a recunoscut că videoclipul "este o scenă cu care mulţi taţi care lucrează se pot identifica" şi a asigurat că în timpul interviului, în pofida nervozităţii afişate pe ecran, "purta pantaloni". El a precizat însă că era o pereche de blugi care totuşi nu se potriveau cu sacoul şi cravata cu care era îmbrăcat.AGERPRES

Videoclipul care a devenit VIRAL

 

Viral

 

Politologul si familia sa

×