x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Tehnologie extremă: Un rapper mort şi unul viu au cântat împreună la Festivalul de la Coachella

VIDEO - Tehnologie extremă: Un rapper mort şi unul viu au cântat împreună la Festivalul de la Coachella

16 Apr 2012   •   14:37
VIDEO - Tehnologie extremă: Un rapper mort şi unul viu au cântat împreună la Festivalul de la Coachella

Rapperul Tupac Shakur, care a murit in 1996, "a fost prezent" duminica alaturi de Snoop Dogg si Dr Dre pe scena Festivalului de la Coachella, scrie Daily Mail.

Tupac a fost proiectat pe scena, sub forma unei holograme si a cantat doua piese, "Hail Mary" si una cu Snoop Dogg. Multimea era in delir cand a aparut holograma rapperului, care a salutat exact asa cum o facea cand era in viata.

Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" si "Ghetto Gospel", a decedat in 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului in masina proprietarului studioului de inregistrari Death Row, Marion "Suge" Knight, in momentul in care a avut loc un atac armat, in care si-a pierdut viata. Shakur si Suge au fost implicati intr-o cearta la un hotel din Las Vegas cu putin timp inainte de incident. In urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la inchisoare pentru incalcarea conditiilor de eliberare conditionata.

Dupa moartea artistului au fost lansate peste o duzina de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importanta precum cea a lui Che Guevara sau Bob Marley.

×