x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VJ-ita Ella, stacu J.Lo

VJ-ita Ella, stacu J.Lo

28 Apr 2006   •   00:00
VJ-ita Ella, stacu J.Lo
MONDEN
Frumoasa VJ-ita MTV, Elena Voineag (Ella), prezentatoarea emisiunilor MTV News, Superlatino, Week-end MTV si US TOP 20, este colega de camera cu J.Lo.
Nu, nu este vorba de celebra actrita si cantareata de peste Ocean, ci un porcusor de Guineea. Elena a cumparat un astfel de rozator pentru un prieten si in cele cateva zile cat acesta "a locuit" la ea a reusit sa o cucereasca definitiv. Drept urmare, a doua zi dupa ce a "predat" porcusorul, Ella a dat fuga la magazin si s-a ales cu propriul sau exemplar galagios pe care l-a botezat J.Lo datorita faptului ca animalutul este foarte rotunjor. "J.Lo este destul de curajoasa, nelasandu-se intimidata de Lord (rottweiler-ul Ellei - n.r.)", spune VJ-ita.

NU BLANURILOR. Dragostea pentru animale a facut-o pe Elena sa renunte la hainele sau accesoriile din blana, intrucat acestea i se par sinistre. "Inteleg ca exista anumite articole indispensabile care necesita folosirea pielii, dar de aici si pana la a purta foci si alte animale e cale lunga. Nu m-as simti niciodata impacata cu mine daca as purta blana! Pur si simplu nu ma reprezinta si mi se pare un moft inutil", a adaugat Ella.

Daniel Iancu trece la teatru


Daniel Iancu, devenit celebru dupa melodia "Vine valu’ si-mi ia calu’", a inceput sa faca si muzica de teatru. De curand, cantaretul a decis sa colaboreze cu grupul Voua, oferindu-le umoristilor o melodie pentru piesa de teatru "O matusa pierduta". De altfel, cantecul cu pricina, "Patria", se va regasi si pe urmatorul album la care Daniel Iancu lucreaza de zor, avand deja terminate noua melodii. Cantaretul nu este sigur daca va continua sa compuna muzica de teatru sau daca colaborarea cu Voua se va rezuma doar la "O matusa pierduta". (Adrian Vaduva)

×