x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vrea în telenovele

Vrea în telenovele

de Adrian Vaduva    |    03 Oct 2008   •   00:00

Victor Slav aşteaptă cu nerăbdare propuneri pentru un rol



Victor Slav aşteaptă cu nerăbdare propuneri pentru un rol

 
  • Este important pentru bărbatul secolului XXI să aibă grijă de corpul lor la fel de mult ca o femeie?
Părerea mea este că, indiferent de secolul în care ne-am afla, un bărbat trebuie să fie mereu îngrijit şi curat. E adevărat însă că femeile au prin definiţie mult mai dezvoltat acest simţ al esteticului şi, prin urmare, sunt mult mai preocupate de felul în care arată. După mine, chiar dacă am vrea, nu am putea să avem grijă la fel de mult de corpul nostru precum o face o femeie. Ele sunt înzestrate din naştere cu acest simţ.
 

  • Cât de mult timp dedici tu îngrijirii personale?
Uneori, timpul nu-mi permite să mă răsfăţ prea tare, însă atunci când pot, profit de ocazie şi fac sport două ore pe zi, de trei ori pe săptămână. În ceea ce priveşte îngrijirea personală fac doar lucruri normale pe care le face majoritatea bărbaţilor cu bun-simţ.


  • Ai un anumit regim alimentar?
"Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii." Pe lângă asta evit prăjelile, carbohidraţii şi dulciurile (pe cât posibil).


  • Ce apreciezi la fete?
Faptul că întodeauna sunt potrivit îmbrăcate. Ştiu când să-şi pună rochiţa preferată, când să-şi ia paltonaşul cel nou sau când să nu uite umbreluţa acasă dacă ţin la coafura lor. E ceva, nu?


  • În modă, femeile conduc detaşat bărbaţii. Crezi că "vremurile" se vor schimba în viitorul apropiat?
Nu. Şi asta pentru că, după părerea mea, tot ce înseamnă modă este într-o strânsă legătură cu ceea ce înseamnă femeie. Să nu uităm că cele mai fidele cliente ale magazinelor sunt şi vor rămâne FEMEILE!


  • Când te vom vedea într-un serial pentru Acasă?
Asta mă întreb şi eu!


  • Ce fel de rol ţi s-ar potrivi şi de ce?
Îmi place foarte mult actoria şi aş accepta cu mare drag o astfel de provocare. Această artă mă atrage foarte tare şi m-aş simţi onorat să-mi pot dezvolta aptitudinile în orice fel de rol.


  • Ce fel de emisiune ţi-ai dori să prezinţi?
Cu siguranţă, o emisiune de divertisment, deşi ştiu exact ce presupune un astfel de rol şi că totul trebuie dublat de o muncă fantastică.


  • Ai primit declaraţii de dragoste pe stradă de la admiratoare?
N-au fost chiar declaraţii de dragoste, ci mai degrabă nişte reacţii spontane, unele dintre ele chiar foarte haioase, care m-au bucurat, pentru că le-am simţit foarte sincere. Pe această cale, chiar aş vrea să le mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor care au avut numai cuvinte bune la adresa mea.


  • Care este cel mai romantic gest pe care l-ai făcut?
Am făcut gesturi romantice până acum, dar cel mai romantic cred că va fi unul care nu s-a întâmplat încă! Mă gândesc ca în viitorul apropiat să pun în practică o idee, un gând pe care îl am în minte de când eram mai mic! Vă dau detalii atunci…

×
Subiecte în articol: vedete