x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vulpea care se crede câine (VIDEO)

Vulpea care se crede câine (VIDEO)

30 Ian 2013   •   17:35
Vulpea care se crede câine (VIDEO)

Vulpile şi câinii în mod normal sunt inamici, dar Roxy este o vulpe care trăieşte de 13 ani împreună cu câinii, merge în lesă la plimbare, se joacă "aport" şi adoră să ronţăie oase.

Vulpea a fost salvată de colectivul unui centru de reabiliatea a animalelor sălbatice din Nuneaton, Marea Britanie, după ce aproape s-a spânzurat de un pod după ce s-a încurcat într-o sfoară.

Voluntarii  centrului de reabiliate care îngrijeau vulpea au sesizat că aceasta are manifestări canine şi că era obişnuită cu porezenţa umană.

După ce Roxy şi-a revenit suficient ca să poată fi eliberată în pădure îngrijitorii au realizat că vulpea este mult prea domesticită ca să pată supravielui în sălbăticie şi au fost nevoiţi să o ţină în centru.

Norocoasa Royx acum se bucură de viaţa de câine, se joacă cu jucăriile câinilor, aleargp după minge şi roade oase în grădina centrului.

În fiecare zi merge în lesă la plimbare împreună cu încă un câine, uneori chiar cere să fie scărpinată pe burtă de personalul din centru şi chiar dă din coadă mulţumită.

Vulpea Roxy


×