x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Whitney Houston era opărită, drogată şi îi lipseau 11 dinţi în momentul morţii, arată raportul final al autopsiei

Whitney Houston era opărită, drogată şi îi lipseau 11 dinţi în momentul morţii, arată raportul final al autopsiei

09 Apr 2012   •   10:08
Whitney Houston era opărită, drogată şi îi lipseau 11 dinţi în momentul morţii, arată raportul final al autopsiei

Whitney Houston avea trupul oparit, ii lipseau 11 dinti, avea urme de cocaina, marijuana, Xanax si Flexeril in corp si urme de taieturi la venele mainii stangi, in momentul mortii, se arata in rezultatul final al autopsiei, obtinut de publicatia The Sun.

Apa din cada in care cantareata a fost gasita moarta avea 33 grade Celsius, la sase ore dupa ce aceasta decedase, ceea ce sugereaza ca in momentul mortii, apa avea 65,5 grade Celsius, adica suficient de fierbinte pentru a opari corpul vedetei.

Potrivit raportului autopsiei, Whitney avea septul nazal perforat, indicand un consum frecvent de cocaina.

Una dintre arterele coronare ale artistei se ingustase cu 60%. Autopsia a aratat ca artista avea mai multe cicatrice pe piept, stomac si coapse, urme ale operatiilor estetice.

In corpul artistei au fost gasite urme de coaina si marijuana, urme ale antidepresivului Xanax si ale calmantului Flexeril. De asemenea, s-au gasit si urme de Benadryl si Ibuprofen.

In camera de hotel a cantaretei au fost gasite o lingura in care se afla cocaina. De asemenea, au fost gasite o oglinda cu urme de coaina si un carton rasucit in forma de tub, folosit pentru prizarea drogului.

Autopsia a mai aratat o intepatura la mana stanga si cicatrice in dreptul venelor de la aceeasi mana. Potrivit raportului, ranile din dreptul venelor ar fi putut fi facute chiar de cantareata.

Pe 9 februarie, inainte de moarte, Whitney a cantat intr-un club din Hollywood. Potrivit martorilor oculari, artista a parasit clubul plina de sange.

Apropiati ai divei au declarat ca aceasta ar fi incercat sa-si taie venele in toaleta clubului, dupa ce s-a certat cu iubitul eu Ray-J, pe care l-a acuzat ca o inseala cu o alta femeie.

×
Subiecte în articol: autopsie whitney houston