x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Wolverine

Wolverine

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Iun 2009   •   00:00
Wolverine
Sursa foto: Odeon Cineplex/

Fiara de la Hollywood cântă la pian,joacă golf şi este fidelă soţiei



Şarmantul Hugh Jackman, actor, cântăreţ şi dansator, a revenit în cinematografe cu rolul care l-a transformat în superstar, în prequelul "X-Men de la Origini: Wolverine" (X-Men Origins: Wolverine). Fanii genului au avut ocazia să vadă în acest prim capitol din saga X-Men un Wolverine/Logan dezlănţuit, în dorinţa de a răzbuna moartea femeii iubite, frumoasa Kayla Silverfox, interpretată de actriţa Lynn Collins. Duşmanul de moarte al lui Wolverine: chiar fratele său, Victor Creed/Sabretooth. Hugh Jackman, în calitate de producător, l-a ales pe Gavin Hood să regizeze X-Men Origins, impresionat de filmul pe care acesta l-a realizat în 2005,"Tsotsi", cu care a şi câştigat Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

POKER KID.
Povestea din X-Men de la Origini: Wolverine este plasată înainte de evenimentele din primele trei filme din seria X-Men, acţiunea incluzând şi amintiri ce se întind pe 150 de ani, perioadă care cuprinde şi câteva războaie. Aşa că loc de plictiseală nu prea încape. Mai ales că preţ de un minuţel apare în film şi marele jucător de poker Daniel "Poker Kid" Negreanu, născut din părinţi români emigraţi în Canada. Şi, dacă aveaţi cumva impresia că rolul Wolverine i-a fost predestinat lui Hugh Jackman, ei bine aflaţi că, iniţial, la castingul din 2000 pentru X-Men, cel ales pentru a-l personfica pe Logan a fost Dougray Scott. Norocul lui Hugh că Scott a fost reţinut încă două luni la filmările pentru Mission: Imposible 2, iar el a devenit omul potrivit la locul potrivit. Dincolo de cele patru filme în care l-a întruchipat pe Wolverine, Jackman a jucat şi în alte producţii de succes precum Swordfish, Prestigiul sau Australia (distribuit şi în România de Odeon Cineplex pe DVD şi Blue-Ray).

Frumuşelul

În viaţa de zi cu zi, Hugh este departe de imaginea de dur din filme. Este căsătorit de 13 ani cu aceeaşi femeie, un record de longevitate în ceea ce priveşte relaţiile made in Hollywood, şi are doi copii adoptaţi, o fată şi un băiat. Destul de cuminte pentru un bărbat care a fost ales de revista People, anul trecut, pe primul loc în topul 50 al celor mai frumoşi oameni din lume . Şi pentru ca fiara de la Hollywood să se transforme de-a dreptul în mieluşel vă reamintim performanţa demnă de Fred Astaire pe care Jackman a avut-o la ediţia de anul acesta a Oscarurilor, ocazie cu care a cântat şi a dansat cot la cot cu Beyonce.

×
Subiecte în articol: film wolverine x-men