x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „X-Men: First Class”, lider de box-office pe plan internaţional.

„X-Men: First Class”, lider de box-office pe plan internaţional.

06 Iun 2011   •   15:10
„X-Men: First Class”, lider de box-office pe plan internaţional.

'X-Men: First Class' a ajuns pe primul loc in box-office-ul international, dupa ce bilete vandute, atat in SUA, cat si in restul lumii, au adus incasari de 120 de milioane de dolari. Filmul, care aproape ca si-a recuperat investitia de 160 de milioane de dolari, s-a clasat pe locul intai in 30 de tari, inclusiv in Marea Britanie, Franta, Mexic si Brazilia.

“X Men: First Class' aproape ca a atins performanta primului film din seria X-Men, din anul 2000 (debut de 54,5 milioane), dar a fost mai slaba decat a celorlalte productii: X-Men 2 (85 de milioane), X-Men: The Last Stand (102 milioane) si X-Men Origins: Wolverine (85 de milioane).

“X-Men: First Class' reda actiunea dinaintea celei a primului film din serie, dezvaluind anii de formare ai viitorilor super-eroi, initiativa apreciata atat de critici cat si de fani. Productia, regizata de Matthew Vaughn, ii are in distributie pe James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, January Jones si Kevin Bacon. "X-Men: First Class" va avea premiera in Romania la sfarsitul acestei saptamani, pe data de 10 iunie.

×