x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 semne care se vor despărți în timpul Lunii în Vărsător, 4 - 6 octombrie 2022

3 semne care se vor despărți în timpul Lunii în Vărsător, 4 - 6 octombrie 2022

de Moira Dună    |    04 Oct 2022   •   12:22
3 semne care se vor despărți în timpul Lunii în Vărsător, 4 - 6 octombrie 2022
Sursa foto: Pexels

Trei semne zodiacale ale căror relații karmice se sfârșesc în tipul Lunii în Vărsător și-au învățat lecțiile și sunt gata să meargă mai departe.

Poate cea mai importantă cauză pentru despărțire nu este provocată de problemele din cuplu, cât din faptul că au făcut ce trebuia, după care își continuă drumul separat. Când ne îndrăgostim, rareori înțelegem că există un sfârșit și, de fapt, este în regulă.

Nimic nu durează pentru totdeauna, așa că am putea la fel de bine să vedem toate experiențele noastre ca fiind benefice, în măsura în care învățăm lecțiile vitale de viață de la oamenii care ne apar pe drum. 

Deoarece Luna în Vărsător stăpânește partea din noi care vede imaginea de ansamblu, care este viața noastră, atunci vom ști că acea relație este karmică. Așa putem începe să vedem că relația în care ne aflăm în prezent, se apropie de sfârșit. Acest lucru ne-ar putea întrista dar, pe termen lung, vom fi recunoscători pentru experiența pe care am împărtășit-o cu acea persoană. În timp ce înțelegerea lucrurilor din acea relație este permanentă, persoana care ne-a ajutat în călătoria noastră, nu ne mai este  necesară. 

Luna în Vărsător ne permite acumsă vedem schimbarea cu speranță. S-ar putea să renunțăm la o conexiune karmică, dar știm că a fost ceva ce a trebuit să experimentăm pentru a deveni persoana care suntem astăzi. Pentru că, până la urmă, suntem suma experienței noastre.

Iată  cele 3 semne a căror relație karmică se încheie acum:

Gemeni

Poate că a trecut ceva timp de când ai început să simți că relația în care te afli este pe punctul de a se destrăma. Pe 4 octombrie vei vedea că momentul a venit. Ceea ce face acest lucru interesant este că amândoi recunoașteți că acest final nu este rău ci, mai degrabă, este ceva care trebuie să aibă loc, astfel încât să puteți merge mai departe.

Energia Lunii în Vărsător oferă amândurora o viziune despre cum ar fi viața unul fără celălalt și, la un anumit nivel, simțiți că așa este corect și, mai mult, așa este menit să fie.

Acest tranzit vă ajută să vedeți că despărțirea nu este doar ceva care trebuie să se întâmple, este și benefic pentru amândoi.  Deși poate fi o experiență dulce-amăruie, este una pe care o veți prețui și din care ați învățat. Acum este timpul să mergi mai departe. 

Scorpion

Poate că nu ai vrut să fii cel care pune capăt relației în care te afli, dar devine din ce în ce mai evident că acest lucru trebuie să se încheie. Luna în Vărsător te face însă să înțelegi că aceste gânduri trebuie să se concretizeze astăzi.  

Este timpul să-ți recunoști sentimentele despre persoana cu care ești. Poate că o iubești și poate că a fost importantă în viața ta dar, dacă ești destul de sincer cu tine însuți, recunoști că magia a dispărut și este timpul să mergi mai departe.

Totul va fi bine. Amândoi ați primit tot ce ați putut unul de la celălalt iar ceea ce a mai rămas ar putea deveni învechit. În loc să privești cum se destramă legătura dintre voi, vei folosi Luna din Vărsător pentru a pune capăt, pe cale amiabilă.

Vărsător

Ești fericit să fii cu o persoană pentru totdeauna deoarece acest tip de securitate este important pentru tine. Cu toate acestea, ești inteligent iar Luna în Vărsător te inspiră să vezi adevărul a ceva pe care poate ai vrut să-l ascunzi de tine însuți.

Ai observat că a început să se deterioreze relația ta și asta te face incredibil de trist. Îți va trece prin minte însă că vă puteți despărți fără supărare. 

Va fi nevoie de nervi pentru a-i pune capăt, dar ce rost mai are să continui ceva care pare că se dizolvă zilnic. Păstrează prietenia, dar pune capăt dragostei. Așa vei putea în continuare să păstrezi această persoană în viața ta. Deocamdată, totuși, este timpul să opriți relația voastră de dragoste. 


 

×
Subiecte în articol: luna varsator relaţii