x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 semne compatibile în dragoste pentru fiecare zodie

3 semne compatibile în dragoste pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    09 Dec 2021   •   16:52
3 semne compatibile în dragoste pentru fiecare zodie
Sursa foto: Toa Heftiba Unsplash.com

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce continui să te apropii mereu de persoane din aceleași zodii, răspunsul se poate regăsi în faptul că unele semne ne atrag mai mult decât altele, fără să știm de ce, scrie bustle.com. 

Semnele aceluiași element sunt cel mai mult atrase unul de celălalt pentru că împărtășesc teme comune în viață. Semnele de Foc își urmează inspirațiile creative, semnele de Aer își urmează impulsurile sociale, semnele de Apă își urmează sentimentele intuitive, iar semnele de Pământ își urmează dorințele lor materiale. 

Este similar cu astrologia occidentală, unde zodiile aceluiași element funcționează bine împreună, deoarece împărtășesc anumite calități și moduri de a-și exprima energia. De exemplu, semnele de foc sunt pasionale, voinice și ambițioase. Semnele de Pământ se mișcă lent și sunt practice. Semnele de Aer sunt sociale, intelectuale și comunicative. Semnele de Apă sunt sensibile, emoționale și intuitive. Dar uneori este adevărat opusul. Unele semne sunt atrase de ceea ce ar putea fi o comparație astrologică puțin probabilă, deoarece văd ceea ce le lipsește și experimentează acele calități prin asocierea cu un alt semn.

Astfel, există câte trei semne potrivite pentru fiecare zodie. 

Berbec

Rac, Balanță și Săgetător sunt cele mai atrase de Berbec. Racul se simte protejat pentru că Berbecul preia controlul și îl încurajează să facă lucruri noi. Balanța are o modalitate de a echilibra Berbecul. Împreună, se țin unul pe celălalt în frâu, de obicei înainte ca Berbecul să facă ceva prea impulsiv. Balanței îi place că Berbecul are capacitatea de a vedea ambele părți ale oricărei situații. Cu această combinație de Venus și Marte, cele două planete ale iubirii și ale atracției sunt în joc constant. Relația lor va fi plină de dragoste, afecțiune și intimitate. Cât despre Săgetător, ei sunt atrași la nivel elementar. Săgetătorul este din elementul foc ca Berbecul. Se distrează bine împreună. 

Taur

Leu, Balanță, Capricorn. Leu vrea să-i răsfețe pe cei dragi, iar Taurul este iubitor de confort. Aceste semne pot găsi cu ușurință multă fericire împreună și se pot bucura de o relație sigură și loială. Totodată, se pot conecta foarte bine emoțional. Amândoi prețuiesc dragostea și își doresc o relație pe termen lung. Deoarece sunt semne fixe, există șanse mari să se angajeze unul față de celălalt pe viață. Balanța și Taurul sunt amândoi conduși de Venus, planeta iubirii, ceea ce înseamnă că ambele zodii apreciază lucrurile frumoase din viață și se vor distra când cântă, și iau masa împreună, și merg la întâlniri. Din punct de vedere sexual se potrivesc foarte bine. Taurului le place să-și mulțumească partenerii, în timp ce Balanței îi place să fie adorată. Aceasta este una dintre cele mai bune potriviri pentru ambele semne. Ca semn al pământului, Capricornii sunt adesea atrași de Taur și îi vor sprijini cu orice preț. Acestui semn îi place să-și creeze o viață stabilă, pe care Taurul o apreciază cu adevărat. Ca două semne de pământ, își vor lua timp pentru a se cunoaște. Nu se vor simți niciodată grăbiți, lucru pe care amândoi îl vor aprecia. Aceasta este o pereche excelentă.

Gemeni 

Leu, Fecioară, Săgetător. Ca semn căruia îi place să socializeze, Leii se simt atrași de Gemeni. Le place drama și pot crea o relație vârtej care nu durează întotdeauna, dar atracția este intensă. Leii iubesc să fie în centrul atenției, iar Gemenii sunt curioși în mod natural, le place să cunoască oameni noi. Se vor înțelege bine. Apoi mai este Fecioara care, la fel ca Gemenii, este condusă de planeta Mercur. Asta înseamnă că ei știu totul despre comunicare, așa că apreciază Gemenii. Aceștia doi vor vorbi până târziu în noapte și s-ar putea chiar să se îndrăgostească rapid. Pe termen lung, ar putea întâmpina probleme atunci când dragostea Fecioarei pentru rutină devine puțin prea plictisitoare pentru Gemeni. Ei pot decide că sunt mai bine ca prieteni. Săgetătorul este atras deoarece ambele zodii sunt mereu în căutarea unei aventuri și par să se lege în căutare de noi locuri în care să meargă. Atât Săgetătorii, cât și Gemenii sunt iubitoare de distracție și le place să meargă cu fluxul. Niciunul nu se va simți presat să oficializeze o relație.

Rac 

Scorpion, Capricorn, Pești. Scorpionii tânjesc la încredere și la siguranță într-o relație, așa că se pot trezi îndrăgostiți de Rac, deoarece acest semn are capacitatea de stârni emoțiile altor oameni. Scorpionul se va simți sprijinit. Atât Racul, cât și Scorpionul vor aprecia să fie alături de cineva care le înțelege schimbările de dispoziție și știe cum să le facă față în mod corect. Capricornii sunt opușii Racului și, prin urmare, sunt atrași pentru că văd în Rac ceea ce le lipsește ei înșiși. Acest semn îi ajută să intre în contact cu inima și sufletul lor, care se pot pierde în creierul lor orientat spre afaceri. Pe termen lung, aceștia doi s-ar putea ajuta unul pe celălalt. Capricornul îi va oferi Racului securitatea pe care o dorește, în timp ce Racul îi va oferi Capricornului afecțiunea pe care și-o dorește în secret, dar pe care nu o cere. În cele din urmă, Peștii sunt un alt semn care va fi imediat atras de Rac. Ca două semne de apă, Peștii și Racul se vor conecta rapid. Cea mai mare problemă într-o relație Rac-Pești este lipsa unei forțe de împământare. Ambele sunt semne foarte emoționale, așa că micile lupte pot căpăta amploare.

Leu 

Balanță, Scorpion, Pești sunt cele mai atrase de Leu. Balanța dorește un partener îndrăgostit. Aceștia doi vor în mod natural să facă lucruri dulci unul pentru celălalt, cum ar fi să planifice nopți fierbinți. Atât Balanța, cât și Leul sunt adevărați romantici, așa că relația lor va fi ca un basm pentru ambele zodii. Scorpionii sunt, de asemenea, profund atrași de Lei, deoarece le place să fie cu cineva care vrea să se angajeze într-o relație reală. Leii se grăbesc să le acorde tot timpul și atenția de care au nevoie și ambele zodii se bucură de fiecare minut. Pe termen lung, aceasta poate însă, să nu fie cea mai bună potrivire pentru ei. Leului îi place să fie în centrul atenției, în timp ce Scorpionii sunt notoriu de geloși. Acest lucru poate fi în cele din urmă dezamăgitor pentru Leu, care pur și simplu nu poate renunța la fanii lui. Și apoi sunt Peștii, care sunt atrași de latura artistică a Leului. Peștii și Leul sunt semne creative. Acest semn gânditor este, de asemenea, bucuros să se relaxeze și să-l privească pe Leu cum strălucește în lumina reflectoarelor, ceea ce înseamnă că formează o pereche grozavă. Amândoi iubesc să fie îndrăgostiți și își vor arăta reciproc afecțiune. Este o relație dulce și romantică pentru leu.

Fecioară

Taur, Capricorn, Pești. Ca semn de Pământ, Taurul este în mod natural atras de Fecioară. Aceste două sunt toate despre lumea materială, ceea ce înseamnă că se leagă rapid în medii confortabile. Amândoi se bucură de rutina lor și le place să-și petreacă weekendurile împreună acasă. Pe termen lung, relația poate deveni învechită dacă nu sunt dispuși să iasă din rutina lor obișnuită. Capricornul este, de asemenea, un semn de pământ, care alimentează atracția. Dar merge mai departe prin faptul că iubește capacitatea Fecioarei de a crea un sentiment de siguranță și structură. Ca rezultat, Capricornul se va simți atras de Fecioară. Acesteia îi place cât de ambițios este Capricornul și vor face tot ce poate pentru a o susține. Este un cuplu care poate decide să înceapă o afacere împreună. Apoi mai sunt Peștii, care se pot îndrăgosti de o Fecioară pentru că se află pe părțile opuse ale hărții astrologice, creând o atracție magnetică între semne. Simțul puternic al realității Fecioarei îi va aduce pe Peștii eterici pe pământ, într-un mod pe care ei îl apreciază cu adevărat. Fecioara va fi intrigată de felul copilăresc al Peștilor de a privi lumea, în timp ce Peștii vor aprecia cât de siguri îi face Fecioara să se simtă.

Balanță

Taur, Rac, Vărsător. Racul este empatic, iar Balanțelor le place să fie îngrijite. Ambele semne sunt foarte schimbătoare, așa că într-un fel ciudat își înțeleg reciproc schimbările de dispoziție. Se poate crea o atracție intensă chiar de la început. Racul va aprecia cât de afectuoasă și dulce poate fi Balanța, iar Balanța vrea să aibă un loc frumos și cald pe care să-l numească acasă. Ca două semne conduse de Venus, planeta iubirii, Taurul nu se poate abține să nu se îndrăgostească de Balanță. Aceștia doi își vor să petreacă împreună zile romantice în casă, pur și simplu bucurându-se de compania celuilalt. Taurul poate fi nevoit să facă față naturii cochete a Balanței, ceea ce îl poate face să ezite în a-și lua un angajament. Apoi este Vărsătorul, care este atras de Balanță pentru aprecierea secretă a tuturor lucrurilor de avangardă. Balantei îi place să fie la vârf de orice este nou în modă, artă și muzică, iar Vărsătorul este mereu la curent cu tot ce se întâmplă.  Îi va face plăcere să-i spună Balantei despre ultimele lui obsesii. Deoarece ambele sunt semne de aer, vor avea conversații interesante despre lume sau despre oameni interesanți pe care i-au întâlnit.

Scorpion 

Taur, Rac, Pești. Ca semn zodiacal care preferă să nu legăne barca, Racul admiră capacitatea Scorpionului de a se confrunta și de a depăși energiile mai întunecate ale vieții. Scorpionului place cât de amabil și grijuliu este Racul. Taurul se încadrează la capătul opus al diagramei astrologice și, ca urmare, va găsi Scorpionul atractiv. Taurul trăiește o viață de stabilitate dar va fi fi atras de aparența neînfricată a Scorpionului. Din punct de vedere sexual, aceasta este o potrivire uimitoare pentru ambele zodii, deoarece Taurul este foarte senzual, în timp ce Scorpionul este foarte pasional. Chiar dacă nu durează, ei își vor aminti mult timp unul de celălalt. Peștii apreciază și această latură a Scorpionului, precum și misterul lor. Ca două semne mistice se vor înțelege cu adevărat și vor stârni vibrații puternice, în timp ce au conversații profunde. Atâta timp cât Scorpionul face ceea ce spune în momentele aprinse, aceasta este o relație care ar putea dura.

Săgetător

Gemeni, Vărsător, Pești. Gemenii sunt pregătiți să-și facă bagajele și să plece într-o excursie, motiv pentru care se vor îndrăgosti instantaneu de Săgetător, despre care să știe că face același lucru. Ambele sunt semne lipsite de griji, fericite, care se vor bucura de compania celuilalt. În plus, amândouă sunt independenyr și niciuna nu va simți că cealaltă îi reține. Vărsătorul este la fel. Există adesea o atracție și o înțelegere reciprocă între aceste două semne. Ele vor da bine și apoi vor începe imediat să planifice o călătorie. Ambele zodii își vor oferi reciproc spațiul de care au nevoie pentru a-și îndeplini propriile dorințe, lucru pe care amândoi îl vor aprecia. În ceea ce privește Peștii, ei sunt atrași de Săgetător pentru capacitatea lor de a discuta despre latura filozofică a vieții. Peștii iubesc, de asemenea, libertatea și se simt reconfortant să fie cu cineva care disprețuiește rutina la fel de mult ca și ei. Când Săgetătorul și Peștii se întâlnesc poate deveni puțin haotic, dar va fi foarte distractiv.

Capricorn

Taur, Rac, Fecioară. Ca un alt semn de pământ, Taurul va fi cu Capricornul chiar de la început. Și dacă ajung împreună, cei doi pot forma un cuplu cu adevărat grozav. Sfârșitul material al relației este lăsat în seama Capricornului, în timp ce elementele senzuale ale relației sunt menținute vii de Taur. Acesta este un semn loial, pe care Capricornul îl va aprecia. Este o atracție care se poate transforma în ceva mai mult. Racul va vibra bine cu dorința puternică a Capricornului de a îndeplini obiective mari și de a crea o bază solidă pentru viața lor. Aceștia doi își vor da seama rapid că își doresc aceleași lucruri și vor începe să se îndrăgostească unul de celălalt. Este un cuplu care are ceea ce este necesar pentru a face o relație să dureze. Și apoi este Fecioara, care este atrasă de Capricorn și de capacitatea lui de organizare. Sunt ambițioși și se vor împinge unul pe celălalt pentru a-și atinge obiectivele. 

Vărsător 

Gemeni, Leu, Scorpion. Deoarece ambii sunt semne de aer, Gemenii și Vărsătorul împărtășesc dorința lor comună pentru socializare. Vărsătorul lucrează mereu pentru a crea o societate mai bună, pe care Gemenii o admiră cu adevărat și vor încerca să-l susțină cât vor putea. De asemenea, sunt inteligenți și vor avea o mulțime de conversații interesante. Ca semn zodiacal care prosperă din atenție, Leul s-ar putea trezi că se îndrăgostește de Vărsător dar nu din motivul pe care l-ați putea crede. Prin Vărsător, Leul înțelege contribuția tuturor pentru a crea o comunitate sănătoasă. Din acest motiv, el caută un Vărsător pentru a se echilibra. Scorpionul este, de asemenea, atras de el pentru partea ciudată. El găsește misterul destul de atractiv, în timp ce Vărsătorul se bucură să fie piesa lipsă a puzzle-ului. Ambele sunt semne zodiacale fixe, ceea ce înseamnă că sunt încăpățânați. Pe termen lung, s-ar putea să nu se potrivească cel mai bine, dar vor fi intrigați unul de celălalt la început.

Pești 

Leu, Fecioară, Pești. Leu este atras de arată și se va simți inspirat de un Pești creativ. Leul ar putea chiar să-l facă muza lui pentru un proiect viitor și nu se va putea opri să se gândească. Aceasta este o pereche jucăușă care se va distra mult visând la viitor împreună. Fecioara se va trezi, de asemenea, îndrăgostită de Pești, deoarece aceste două semne sunt opuse, ceea ce înseamnă că se echilibrează reciproc. Este atrasă de Pești pentru că îl ajută să învețe să dea drumul și să meargă cu fluxul. Scorpionul și Peștii sunt mister și magie până la gradul al 10-lea. Aceste două semne împreună citesc cumva mintea celuilalt și știu exact ce să facă pentru a-i face pe plac celuilalt. De asemenea, nu le este frică să meargă adânc din prima zi, așa că nu se vor speria unul pe altul cu intensitatea lor. Fie că sunt intrigați de obiectivele comune, dacă se fac unul pe celălalt să se simtă mai confortabil și în siguranță, sau pur și simplu se bucură de petrecerea timpului și de a avea o conversație grozavă, atunci când aceste semne zodiacale se unesc, chimia este reală.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste