x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii afectate de intrarea planetei Mercur în Fecioară

3 zodii afectate de intrarea planetei Mercur în Fecioară

de Moira Dună    |    12 Aug 2021   •   11:53
3 zodii afectate de intrarea planetei Mercur în Fecioară
Sursa foto: pixabay.com

Trei zodii vor fi afectate de ieșirea planetei Mercur din Leu, pe 12 august 2021. Aceasta intră în Fecioară și va face un apel la trezire prin lovituri date egoismului, scrie yourtango.com. 

Aceste semne nu vor putea să gestioneze bine comunicarea, confruntările sau chiar simple conversații, întrucât ceilalți se vor face că nu le văd, că nu există pentru ei. Astfel, unele persoane vor dispărea, altele vor fi date la o parte fără să știe de ce. 

Intrarea planetei Mercur în Fecioară va afecta mai ales aceste trei zodii:

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Lipsa de decență te va face foarte neplăcut. Ți-a păsat vreodată cine te place și cine nu? Acesta este motivul pentru care tranzitul de acum te va determina să scoți pe cineva din viața ta, deși va fi greu. Nu îți place confruntarea, de ce să te contrazici? Asta te-ar obliga să auzi și părerea celuilalt, și pe tine nu te interesează. Așa că îl vei bloca pe toate rețelele de socializare, pe telefon și pe email. De ce să te deranjezi să fii politicos? Cu cât mai puține cuvinte, cu atât mai bine. Lasă-l să sufere, atâta timp cât durerea lui nu te afectează. Cui îi pasă?

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Să fim sinceri: ești un naiv. Ai cumpărat tot ce ți-au spus alții, pur și simplu pentru că vrei să crezi în oameni și în bunătatea lor. Naivitatea ta aproape că ți-a stricat viața. Cum ai reușit să ai relații cu persoane care te mint și te păcălesc? Vrei să vezi binele și îl proiectezi chiar și acolo unde nu există. Refuzi să vezi răul în oameni, ceea ce te duce către o tragedie, atunci când te va răni persoana în care crezi. Consideri că știi bine pe cineva? Ei bine, acum vei vedea că greșești. Este timpul să începi să-ți protejezi inima. 

Pești (19 februarie - 10 martie)

Tu ești cel sensibil. Și știi cine iubește pe cei sensibili? Ești o țintă pentru oamenii duri. Ești cuminte, plin de compasiune, un sprijin adevărat și unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea cineva. Și tocmai de aceea, din păcate, tu ești cel pe care agresorul alege să nu-l ia în seamă. Se cheamă desconsiderare. Este ca și cum ai vorbi și, în mijlocul propoziției, celălalt pleacă. Ai grijă pentru că acum, un astfel de om te poate distruge. Îți va trage covorul de sub picioare pentru că nu te aștepți. Și nu se va uita înapoi fiindcă nu vrea o confruntare. Și nu va ezita să te arunce din autobuz dacă este în interesul lui.


 
×
Subiecte în articol: mercur