x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii ale căror prietenii vor fi favorizate de conjuncția Jupiter-Lună din 5 ianuarie 2022

3 zodii ale căror prietenii vor fi favorizate de conjuncția Jupiter-Lună din 5 ianuarie 2022

de Moira Dună    |    04 Ian 2022   •   13:49
3 zodii ale căror prietenii vor fi favorizate de conjuncția Jupiter-Lună din 5 ianuarie 2022

Prieteniile reprezintă unul din darurile acestei vieți, unele dintre cele mai bune lucruri pe care le pot avea oamenii și, pe măsură ce îmbătrânim, ne dăm seama cât suntem de norocoși, indiferent cât de multe persoane apropiate se află jurul nostru, scrie yourtango.com. 

Acum, conjuncția dintre planeta Jupiter și Lună va face aceste prietenii și mai puternice. Putem sărbători atât diferențele, cât și asemănările noastre, dar adevăratul scop al tranzitului este să ne arate că trebuie să facem eforturi pentru a le menține. Vrem să ne bucurăm de prietenii vii și distractive.

Iată 3 semne ale căror prietenii se îmbunătățesc în timpul conjuncției din 5 ianuarie 2022:

Fecioară

Ești norocos să ai atât de mulți prieteni și știi că poți apela la oricare dintre ei pentru sfaturi, dragoste, momente bune și un umăr pe care să te sprijini când ai nevoie. Nimic din lume nu este mai bun decât momentele pe care le împărtășești cu aceștia. Să fii cu ei este mult mai bine decât să fii cu partenerul tău, deși îl iubești mult. Dar ai ajuns să știi că ai nevoie și de prieteni pentru că te îndepărtează de nebunia realității. În timpul conjuncției Lunii cu Jupiter, vei împărtăși momente foarte distractive cu ei.

Scorpion

Loialitatea este un lucru foarte important pentru tine, motiv pentru care ai reușit să-ți păstrezi aceiași prieteni buni de-a lungul întregii vieți. Crezi în prietenie și te bazezi pe prietenii tăi să-ți spună adevărul și să fie acolo când ai nevoie de ei. Anul acesta vei fi și mai atent la aceștia și îți vei da seama care sunt persoanele de încredere. Conjuncția dintre Lună și Jupiter te va face să-ți dai seama cine va rămâne în continuare lângă tine. Bucură-te de sentimentul cald din inima ta în timpul acestui tranzit, în timp ce îți dai seama cât de iubit și prețuit ești.

Săgetător

Nu există nimic mai înalt în lumea ta decât prieteniile pe care le-ai construit de-a lungul anilor. Acesta este tărâmul tău, aceștia sunt oamenii în care poți avea încredere. Pentru tine, prietenia este cel mai romantic lucru din lume, iar în timpul conjuncției dintre Lună și Jupiter vei simți mai multă afecțiune. Iar prietenii tăi se întâmplă să fie loiali până la moarte. Nu faci parte din grupuri dar ești dedicat prieteniilor personale. 

×
Subiecte în articol: conjunctie jupiter luna