x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se întorc la o veche iubire în timpul Lunii în Taur 17-19 noiembrie 2021

3 zodii care se întorc la o veche iubire în timpul Lunii în Taur 17-19 noiembrie 2021

de Moira Dună    |    16 Noi 2021   •   12:02
3 zodii care se întorc la o veche iubire în timpul Lunii în Taur 17-19 noiembrie 2021
Sursa foto: Hepta

Suntem pe cale să experimentăm influența tranzitului Lunii în Taur. Interesant este că acest eveniment ne determină să ne întoarcem la foști iubiți sau să-i acceptăm în viața noastră doar ca prieteni, scrie yourtango.com.

Însă trei semne vor fi cele mai predispuse să se împace în perioada 17-19 noiembrie 2021. Așa că este o perioadă bună să luăm legătura cu oameni din trecut pentru a reface legăturile.  Iar dacă te gândești la o veche relație, nu te mira când un fost iubit apare în calea ta. 

Luna în Taur înseamnă loialitate și siguranță, lucruri pe care le simțim atunci când ne încredem în oamenii din jurul nostru. S-ar putea să ne fi despărțit de anumite persoane cu mult timp în urmă, sau chiar recent, dar acele relații nu au fost uitate și, pentru că acest tranzit prietenos ne dorește să fim fericiți, s-ar putea de fapt să ne rezolvăm conflictele pentru a o putea lua de la capăt.

Taur

Deși oamenii din viața ta îți sunt alături, probabil nu vor face față ideii de a te întoarce la un fost iubit care te-a făcut să suferi. Dar ție nu-ți pasă cu adevărat ce cred alții despre deciziile tale, iar dacă alegi să te împaci cu cineva din trecutul tău, atunci asta e treaba ta. Și mereu faci ce vrei. Luna în Taur te face acum să te eliberezi de resentimente. Nu mai vrei bagaje din trecut și te-ai săturat să te prefaci că urăști pe cineva. Ai suferit atunci, dar și el. Așa că te poți reîntâlni cu o fostă dragoste. Poate nu va fi pentru totdeauna dar nici nu trebuie să fiți dușmani. 

Gemeni

Pur și simplu nu ești pregătit pentru aceast clișeu de a-ți urî fostul partener și vrei să le demonstrezi celorlalți că mergi mai departe și că nu vei mai lăsa niciodată să se întâmple așa ceva. Dar ceilalți nu au fost acolo și, oricât de mult țin la tine, nu erau în mintea ta atunci când iubeai. Nu te-a opus niciodată de a sta de vorbă cu fostul tău partener și de a rezolva unele lucruri. Acum este șansa ta. Luna în Taur îți oferă această oportunitate și înseamnă că poți să te întâlnești cu el în scopul de a avea, pur și simplu, o prietenie frumoasă. Da, te-ai despărțit de cineva la care țineai și toată lumea a fost de partea ta, fără să-ți lase însă spațiu pentru a-ți exprima propria părere. Ei bine, acea părere este acum că vrei să vă împăcați. Și este bine pentru tine.

Fecioară

Ai tendința de a duce o viață dublă când vine vorba de dragoste. Începi îndrăgostit nebunește și, pe măsură ce trece timpul, găsești modalități noi și inovatoare de a face față faptului că nu mai iubești ca odinioară. Faci asta cu toți iubiții tăi, ceea ce înseamnă că ai lăsat mulți foști în urma ta. O faci din nou cu partenerul tău actual. Pur și simplu nu te mai entuziasmează. Oh, sigur, îl iubești și îl adori, dar vrei ceva mai distractiv. Puțin obraznic, poate? Luna în Taur te alertează cu privire la ideea că ai un amant din trecut și, mai mult ca sigur, ar fi vorba de o reconciliere, chiar dacă doar pentru câteva zile. Nu-ți place să minți dar vei minți, deoarece știi că împăcarea cu această persoană din trecut va crea disensiuni în relația ta prezentă. Și așa, cel mai bun pariu al tău este să nu fii prins. Ai mai făcut asta și știi cum să navighezi în astfel de ape.


 

 

×
Subiecte în articol: zodii luna in taur