x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cred din nou în dragoste datorită retrogradării planetei Venus

3 zodii cred din nou în dragoste datorită retrogradării planetei Venus

de Moira Dună    |    03 Dec 2021   •   13:02
3 zodii cred din nou în dragoste datorită retrogradării planetei Venus
Sursa foto: Henri Meilhac Unsplash.com

Retrogradarea planetei Venus din 5 decembrie 2021 va restabili încrederea în dragoste pentru trei semne. Acum rotația acesteia va fi mai lentă decât de obicei, scrie yourtango.com. 

Întrucât Venus ne influențează frumusețea și dragostea, această retrogradare ne face entuziasmați în amor. Desigur că euforia de acum nu va dura o veșnicie, rămânând în așteptare scepticismul și neîncrederea noastră în iubire. 

Dacă vezi totuși pe cineva făcând o faptă bună parcă începi și tu să crezi că oamenii sunt mai buni, nu-i așa? Însă cum este cu dragostea? Ne întoarcem vreodată la inocență când vine vorba de iubire? Venus retrograd ne asigură că acest lucru se va întâmpla. 

Iar unele zodii vor experimenta întoarcerea la adevărata dragoste. În definitiv, fiecare merităm o a doua șansă. 

Berbec

Nu te ferești vreodată de o experiență interesantă, mai ales în iubire. Venus retrograd îți transmite acum o stare de reflexie. Gândindu-te la iubire, te întrebi cum să abordezi subiecte care necesită atenție și cât de norocos ești să ai această persoană în viața ta. Iar acum ai o imagine de ansamblu inteligentă, ceea ce te face mai răbdător și mai compasiv. Așa poți să apreciezi și mai mult ceea ce ai. Doar să știi că ai găsit dragostea în această viață, ar trebui să te facă recunoscător. 

Taur

Nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru a avea încredere în instinctul tău și în acea voce mică din capul tău care îți spune că persoana de lângă tine este cea potrivită. Ai avut noroc în viața asta. Ești o persoană iubitoare și toți cei cu care ai avut vreo legătură romantică te-au adorat. Deși lucrurile nu s-au rezolvat întotdeauna în trecut, persoana cu care ești acum pare să fie ce îți dorești.

Gemeni

Uneori îți este dificil să te acomodezi în orice fel de rutină. Ești independent și îți place așa. Cu toate asta, este dificiil pentru alții să te abordeze. Cu toate că ai multă iubire de oferit, ești inaccesibil. Însă ai avut mereu nevoie de cineva care să aibă curaj să escaladeze zidurile tale de protecție. Dar acum există cineva care vrea să te iubească, nu te judecă și nici nu dorește să te schimbe. Acesta este visul tău devenit realitate, să fii iubit pur și simplu. 


 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii venus dragoste horoscop venus retrograd