x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cărora li se face dreptate karmică în luna aprilie 2024

3 zodii cărora li se face dreptate karmică în luna aprilie 2024

de Moira Dună    |    03 Apr 2024   •   08:40
3 zodii cărora li se face dreptate karmică în luna aprilie 2024
Sursa foto: Hepta

3 semne zodiacale vor beneficia de dreptatea karmică în această lună.

Săgetător
Totul este corect în dragoste și război, iar strămoșii tăi, ghizii spirituali, zeițele și îngerii nu se încurcă atunci când vine vorba de tine. Nu trebuie să ridici niciodată vreun deget pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Pune arcul și săgeata jos și, pur și simplu, stai pe spate și relaxează-te - în timp ce privești universul care te protejează împotriva celor care complotează împotriva ta. Așteaptă-te ca cei care ți-au făcut rău să învețe o lecție de viață dură, dar foarte necesară când vine vorba de încercarea de a sabota un „ales”. Ei vor înțelege, în sfârșit, că nu toate acțiunile sunt lipsite de consecințe. Energia care a fost menită să te distrugă va fi folosită pentru a te catapulta la cote mai mari de victorie și abundență în aprilie 2024, iar dușmanii tăi vor urmări de departe cum vei reuși, dincolo de ceea ce au putut vreodată. Ai fost menit să prosperi și să reușești, așa că nu permite nimănui să-ți slăbească spiritul în această primăvară.

Taur
Ți-ai lăsat îndoielile să stea în calea nașterii vieții tale și a abundenței. Le-ai permis oamenilor să facă prea multe, prea mult timp, în numele păcii. Știm în adâncul sufletului că un semn puternic ca tine nu suportă bătăușii. Este timpul să nu mai joci pe placul oamenilor și să începi să te reconectezi la adevărata natură. Din fericire pentru tine, nu va trebui să lucrezi prea mult de data aceasta. Așteaptă-te să auzi vești despre justiția divină care servește acelorași oameni care te priveau cu dispreț nu cu mult timp în urmă, în moduri care par prea bune pentru a fi adevărate. Nu-ți face griji: acest lucru este pentru binele mai mare - și ești pe cale să înflorești în dragoste și finanțe. Uneori, oamenii toxici trebuie doar să învețe o lecție despre ce înseamnă să-i vezi pe cei defavorizați ieșind în frunte.

Balanța
Suntem cu adevărat mândri de tine, Balanță. În ultimele luni le-ai oferit oamenilor multă grație și libertate. Ai fi putut să-ți petreci tot anul plângându-te de necazurile nedrepte la care ai fost supus, dar în schimb te-ai pus la treabă și ai canalizat totul productiv. Dar acum este timpul să-ți amintiești limitele și să fii răsplătit pentru răbdare. Universul te sprijină și este aici să te sprijine cu orice îți dorești și ai nevoie. În aprilie, bucură-te să vezi că oamenii care vțiau făcut rău sunt umiliți de succesul și victoria ta, și pe bună dreptate. Ai jucat prea mult timp rolul mielului de sacrificiu care îi protejează pe alții. Universul oferă întotdeauna a doua șansă, dar există limite pentru a face rău oamenilor buni. Retrage-ți energia de la inamicii tăi și priviește-i cum se dezumflă pe măsură ce îți revii, notează collectiveworld.com.

×
Subiecte în articol: aprilie zodii karma