x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se eliberează de trecut pe 17 iulie 2024

3 zodii se eliberează de trecut pe 17 iulie 2024

de Moira Dună    |    17 Iul 2024   •   16:30
3 zodii se eliberează de trecut pe 17 iulie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

Trei semne zodiacale se vor elibera de trecut pe 17 iulie 2024. În această zi, Venus face trigon cu Luna, astfel că ceva se întâmplă chiar aici și acum, și ne permite să ne eliberăm de ceva ce nu mai pare important pentru noi.

Aceste zodii ar putea descoperi că o relație veche este cea care le-a ținut pe loc. Acum că există cineva nou în viața lor și nu mai vor să folosească trecutul ca pe o cârjă. 

Aceste trei semne zodiacale se vor elibera de trecut pe 17 iulie 2024.

1. Taur
Trecutul de care te vei elibera pe 17 iulie nu este îndepărtat, este unul mai recent. Simți că trebuie să faci ceva acum și asta înseamnă să-ți trăiești viața și să te bucuri de ceea ce este aici și acum. Simți că ai fost prins în ceva care nu s-a sfârșit, și se referă la relații. Și nu ești sigur cât de dedicat ești să păstrezi aparențe.

Nu mai datorezi timp persoanei care acum pare să facă parte din ce în ce mai mult din experiența ta. Ți-ai petrecut timpul cu ea dar acum ce era între voi a dispărut. Abia acum începi să vezi asta ca pe un lucru bun.

Este în regulă să mergi mai departe. AI nevoie de asta și, de fapt, așteptai ca semnul potrivit care să-ți arate că eliberarea este legitimă și exactă. Vei da drumul acestei persoane și vei simți că este un lucru natural și corect.

2. Fecioară

Să te eliberezi de trecut este ultimul lucru pe care te-ai gândi să-l faci vreodată  deoarece simți că ești ceea cea de astăzi pentru că trecutul te-a făcut astfel. Pur și simplu, te-ai obișnuit cu el.

Acum ți se va întâmpla ceva. Este ideea că poate nu ești chiar atât de dedicat căilor din trecut. Poate că merită să încerci să pășești în prezent și să te eliberezi de trecut, care nu pare să te mai ajute cu nimic în prezent. 

Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că există ceva în viața ta care îți distrage atenția de la trecut. Te simți mult mai fericit atunci când acorzi atenție momentului actual, decât să te pierzi în „atunci”. Acest lucru este important pentru tine deoarece totul este atât de nou, dar poate însemna și că noua iubire a sosit și merită să fii distrasă.

3. Vărsător
Ai sentimentul clar că este nevoie de ceva de la tine. Pentru a-ți îndeplini această sarcină, trebuie să te eliberezi de trecut și de tot ceea ce înseamnă pentru tine. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la amintirile tale, dar se întâmplă ceva în această zi care te face să știi că nu mai poți trăi în trecut.

Ai nevoie să faci schimbări pozitive în viața ta.

Ceea ce îți aduce această zi mai mult decât orice este înțelegerea că nu există nimic acolo în afară de copilăria ta și lucrurile din trecutul îndepărtat. 17 iulie te va ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor mărețe care au loc în viața ta chiar acum, iar dragostea face parte din această ecuație, notează yourtango.com.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii trecut