x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în dragoste de conjuncția Soare-Mercur

3 zodii favorizate în dragoste de conjuncția Soare-Mercur

de Moira Dună    |    08 Dec 2021   •   13:50
3 zodii favorizate în dragoste de conjuncția Soare-Mercur
Sursa foto: Henri Meilhac Unsplash.com

Conjuncția dintre Soare și Mercur favorizează comunicarea atunci când cele două planete se află în semnul Săgetătorului. Acum trei zodii își vor schimba viața amoroasă. Pe data de 9 decembrie 2021 este, așadar, momentul să discutați cu cei din jur, să vă împărtășiți ideile și să vă împrieteniți, scrie yourtango.com. 

Totodată, acest tranzit special se potrivește tuturor semnelor însă unele vor fi mai favorizate decât altele. Este momentul ideal pentru a vă exprima punctele de vedere, pentru a vorbi clar și a vă face înțeleși. Ascultarea este un aspect important al acestui tranzit iar dacă vă aflați într-o relație de dragoste, acum este timpul să spuneți ce aveți în minte și să acționați în consecință. 

Gemeni

Îți abordezi partenerul ca un agent de vânzări, așa că îi prezinți o idee ca și cum ai vrea să ți-o cumpere. Partea distractivă este că nu e deloc o idee rea. Acesta nu știe exact ce să facă cu aceste informații dar ție îți va schimba viața. Când îți prezinți ideea, conjuncția Soare-Mercur te va susține, ceea ce înseamnă că este momentul potrivit pentru a-ți include partenerul în nebunia ta. Ești norocos. Persoanei pe care o iubești îi place orice ai în minte și, în plus, are și câteva idei pe care vei fi încântat să le auzi.

Leu

Scopul discuțiilor de acum este să găsești o soluție împreună cu persoana iubită. Partea bună este că vă iubiți și sunteți gata să depuneți eforturile necesare pentru a înviora și îmbunătăți relația voastră. Aveți însă nevoie de mai multă încredere și comunicare. Fii deschis și ascultă ce are de spus partenerul. Nu face lucrurile doar în funcție de nevoile tale. O discuție serioasă la momentul potrivit ți-ar putea schimba dragostea în bine. 

Vărsător

Ceva interesant se va întâmpla în viața ta amoroasă. Împărtășești un lucru cu partenerul tău pe care nu te-ai gândit până acum că îl vei spune. Cu o comunicare bună și un plan realist, aveți toate șansele să mergeți pe calea cea bună. Poate ați fost pe punctul să vă despărțiți sau ați rămas împreună din plictiseală. Acum însă vă puteți repara relația. Trebuie doar să începeți să vorbiți unul cu celălalt. 

×
Subiecte în articol: dragoste zodii soare mercur