x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în perioada 18 - 24 iulie 2022

3 zodii favorizate în perioada 18 - 24 iulie 2022

de Moira Dună    |    18 Iul 2022   •   15:28
3 zodii favorizate în perioada 18 - 24 iulie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

În plină vară, cu temperaturi caniculare, tranzitele astrologice ne vor ajuta. În special trei semne sunt favorizate în această săptămână, pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul Leului.

Venus se află în zodia Racului și face careu cu Luna, Soarele face și el trigon cu Luna din Berbec și intră în semnul de foc al Leului. 

Miroase a premii, așa că ne vom sărbătorii norocul pe tot parcursul săptămânii. Deși vom avea partea noastră de influențe negative de la Pluto, cei mai mulți dintre noi vom reuși să căutăm pământ uscat, care ne va ajuta să nu cădem în adâncurile întunecate ale stărilor depresive provocate de acesta, scrie yourtango.com

Zodia Berbecului va acționa ca o coloană vertebrală și nu ne va dezamăgi. Și, dacă dragostea pasională este ceea ce căutăm, vremea nu este singurul lucru care va deveni fierbinte. Avem impulsul Berbecului care ne susține sentimentele de încredere, iar Sorele în Leu ne face irezistibili. Ne simțim bine, arătăm bine și, dacă mintea noastră este la locul ei, tot ce avem se transformă în aur, inclusiv viețile noastre amoroase.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Iubești vara și, cu toate că ambițiile tale au afectat strălucirea acestei perioade, tot te simți bine. În această săptămână pari invulnerabil, parcă nimic nu te deranjează și, dacă cineva încearcă să te supere, nu vei observa. Focul tău din Berbec este folosit pentru a-ți întări sentimentele de încredere în tine. Îți folosești puterea pentru a crea frumusețe și distracție. Poți organiza o petrecere sau planifici o cină romantică. Cerul este limita în ceea ce te privește, iar persoana iubită va fi alături de tine. Motivul principal pentru atitudinea ta lipsită de griji este că, pur și simplu, nu ai timp pentru dramă sau acțiuni inutile. Obții ceea ce îți dorești deoarece muncești din greu pentru asta.

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

A spus cineva cuvântul „pasiune”? Tranzitele care îți susțin viața amoroasă în această săptămână sunt energiile distincte ale Lunii în Berbec și Venus care face careu cu Luna. Ambele lucrează din greu pentru a te asigura că obții ceea ce îți dorești. Căldura verii te inspiră să arăți bine, iar noua alegere a ta de viață începe să dea roade. Beneficiezi de atenția celor din jur.  În această perioadă ai noroc în dragoste. Distrează-te și bucură-te-te la soare!

3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceasta poate fi cea mai bună săptămână pe care o vei avea în această vară deoarece, în sfârșit, te vei simți mai bine fizic și asta te va inspira să te trezești și să acționezi. Poți fi uneori un pustnic și petreci puțin prea mult timp în interior. Când Soarele intră în Leu, faci însă o întoarcere completă, iar comportamentul tău timid și liniștit se transformă rapid în  unul expansiv. Ți-au fost dor de prietenii tăi dar aveai nevoie de timp pentru tine. Acum totul se schimbă. Toate drumurile te duc la succes, așa că vei găsi distracție și entuziasm. Nu-ți face griji că exagerezi, deoarece veți avea mult timp liber pentru a-ți echilibra viața amoroasă.


 
×
Subiecte în articol: zodii horoscop