x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor avea parte de fericire în următorii ani

3 zodii care vor avea parte de fericire în următorii ani

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   16:45
3 zodii care vor avea parte de fericire în următorii ani
Sursa foto: Hepta

Nativii din trei zodii vor avea parte de evenimente fericite în următorii ani.

Iată semnele favorizate de astre până în 2027:

1. Săgetător

Anul viitor va fi plin de surprize în dragoste, mai ales pentru tineri. Săgetătorii pot pune bazele familiei pe care o doresc și vor avea parte chiar de un eveniment fericit, cum este apariția unui copil în viața lor. În anul 2025 vor câștiga mai mulți bani din muncă, astfel că prosperitatea bate la ușa lor. Și anul 2026 va fi norocos deoarece vor călători mult și se vor bucura de noi experiențe minunate. 

2. Fecioară

Pentru Fecioare urmează trei ani tumultuoși. Își vor putea schimba viața radical la sfârșitul anului viitor, cu multe schimbări neașteptate. Unele Fecioare se vor muta în străinătate, altele își vor găsi un loc de muncă într-un domeniu complet difierit. Se pot căsători în 2025 și ar putea chiar să-și cumpere o casă ori o mașină. Anul 2026 va veni cu multă fericire pentru Fecioare. 

3. Scorpion

Scorpionii vor fi foarte fericiți la sfârșitul acestui an deoarece viața lor va lua un alt curs. Dacă și-au terminat studiile, pot pleca într-o călătorie lungă. Totodată, pot da lovitura în afaceri. În anul 2025 cariera lor va fi fulminantă, pentru ca în 2026 viața lor să devină mai stabilă, atât profesional, cât și în plan personal, potrivit stiridecluj.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodii fericire