x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii perfecte pentru căsătoria cu o Fecioară

3 zodii perfecte pentru căsătoria cu o Fecioară

de Moira Dună    |    13 Sep 2021   •   14:55
3 zodii perfecte pentru căsătoria cu o Fecioară
Sursa foto: Hepta

Acum suntem în plin sezon al semnului Fecioarei, care ia căsătoria la fel de în serios ca și curățenia. Zodie practică și analitică, dominată de planeta Mercur, ea nu se grăbește, scrie bustle.com.

Trebuie să găsească o persoană foarte specială pentru a se căsători.Îi place ideea, dar este foarte precaută atunci când trebuie să-și ia un angajament. Preferă să fie singură decât într-o relație greșită. Gândește atât de mult încât este uimitor că reușește totuși să facă acest pas. 

În relație, ea caută  stabilitate, onestitate, onestitate și cât mai puțină dramă. De asemenea, are reputația de a fi foarte îngrijită. Totodată, zodile mai dezordonate sunt stresate de ea. Însă Fecioara are nevoie de un partener pe termen lung, care știe să comunice bine.

Există totuși trei semne cu care Fecioara este cel mai probabil să ia o astfel de decizie.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Un semn de pământ precum Taurul o face să se simtă acasă pe Fecioară. Ea admiră perseverența și puterea Taurului, apreciază natura lui practică și disponibilitatea acestuia de a construi o relație de durată. Și pe plan sexual, Taurul și Fecioara se potrivesc excelent. În timp ce Fecioara este mai analitică în abordarea sexului, Taurul este blând ș o va ajuta să-și manifeste latura senzuală. O va face întotdeauna să se simtă confortabil, iar Fecioara îl va face pe Taur să se simtă special. Unul dintre cele mai bune lucruri despre două zodii de pământ este că nu se plictisesc una cu cealaltă. Spre deosebire de alte semne care au nevoie de schimbări constante în viața lor, Fecioara și Taurul vor fi mulțumite de rutinele lor. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul și Fecioara se potrivesc deoarece semnele pământ și apă se completează bine. Cele de apă le pot învăța pe zodiile de pământ cum să-și gestioneze emoțiile și să fie mai intime, ceea ce înseamnă că relația dintre ei poate fi foarte profundă și satisfăcătoare din punct de vedere fizic. Când vine vorba de dormitor, Racul și Fecioara pot fi amândoi puțin timizi. Este nevoie de încredere pentru ca ambele semne să se deschidă, deoarece Fecioara tinde să se gândească prea mult, iar Racul este în mod natural mai rezervat. După ce vor trece de stânjeneală, Fecioara se poate transforma într-un partener atent, lucru de care Racul are nevoie. Atât Fecioara, cât și Racul preferă relațiile pe termen lung. Își vor lua timp să se cunoască și pot chiar să stabilească o bază solidă de prietenie înainte de a trece la nivelul următor. Fecioara va fi atrasă de natura compasivă a Racului și va fi mai ușor să se deschidă emoțional. Racul va aprecia loialitatea și devotamentul acesteia, iar Fecioara va fi fericită de echilibrul din relație.  

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fecioara și Capricornul sunt aseamănă. Cele două zodii de pământ înțeleg valoarea muncii pentru a avea o viață mai bună. Amândouă sunt independe și își vor respecta reciproc ambițiile profesionale și sociale. Pot avea o viață bună împreună. Sunt compatibile și sexual. Capricornul este cardinal și ar putea prelua conducerea, iar Fecioara este mutabilă, va f deschisă să încerce lucruri noi. Nu multe semne apreciază rigiditatea și ambiția Capricornului, dar Fecioarei îi place. Caracterul practic al Capricornului față de orice aspect al vieții, inclusiv dragostea, o va liniști pe Fecioară. Ambele semne vor face lucrurile încet înainte de a-și lua un angajament. Cu toate acestea, odată ce s-au hotărât, nu vor avea nicio problemă în a-și planifica viitorul împreună. Cu Capricornul, Fecioara se va simți întotdeauna în siguranță.

×
Subiecte în articol: casatorie