x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii au provocări în dragoste între 9 și 15 septembrie 2024

3 zodii au provocări în dragoste între 9 și 15 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    07 Sep 2024   •   09:20
3 zodii au provocări în dragoste între 9 și 15 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/3 zodii au provocări în dragoste între 9 și 15 septembrie 2024

Deși în săptămâna 9-15 septembrie 2024 avem câteva tranzite ce pot provoca stres, trei zodii vor depăși orice provocări relaționale pe care le aduce această săptămână.

Mercur retrograd se încheie, iar pe 9 septembrie, Mercur părăsește semnul Leului și reintră în Fecioară. Pe 11 septembrie, Soarele în Fecioară face un pătrat cu Jupiter în Gemeni, provocând o tensiune în relații. Apoi, pe 12 septembrie, Nodul Nord se aliniază cu Luna în Capricorn, creând un punct de cotitură în dragoste.

1. Săgetător

Cariera ta este într-o perioadă promițătoare, dar oare nu îți afectează negativ relația? E important să menții un echilibru, deoarece nu poți presupune că partenerul va rămâne acolo, în așteptarea timpului pe care îl vei dedica relației.

Pluto, revenind în Capricorn, îți poate influența sectorul comunicării, iar tu ar trebui să eviți să revii la vechile obiceiuri. Soarele în Fecioară face pătrat cu Jupiter în Gemeni pe 11 septembrie, creând fricțiuni între cariera și viața ta romantică. Este momentul să îți reevaluezi prioritățile și să stabilești granițe clare între viața profesională și cea personală.

2. Pești

Trebuie să fii atent la modul în care îți petreci timpul, altfel riști să îndepărtezi o conexiune promițătoare. Recent, au existat dezvoltări pozitive în viața ta amoroasă, dar parcă totul s-a oprit brusc.

Jupiter în Gemeni continuă să aducă expansiune în viața ta domestică. Pe 11 septembrie, Soarele în Fecioară îți va aduce o claritate dureroasă, și vei fi nevoit să decizi dacă problemele din familie te împiedică să explorezi această nouă relație sau dacă te temi de schimbare. Înfruntă-ți temerile și rămâi deschis.

3. Rac

Anul acesta este plin de oportunități pentru tine, dar nu te simți pe deplin împlinit. Ai învățat să îți pui visurile pe primul plan, dar acest lucru a creat distanță între tine și partener.

Nodul Nord în Berbec te ajută să îți avansezi succesul profesional, dar pe 12 septembrie, alinierea cu Luna în Capricorn te face să te simți și mai deconectat de partenerul tău. Este esențial să nu iei decizii pripite și să acorzi relației tale timpul necesar.

×