x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor străluci pe toate planurile în sezonul Leului 2024. Ei sunt norocoșii perioadei următoare

3 zodii vor străluci pe toate planurile în sezonul Leului 2024. Ei sunt norocoșii perioadei următoare

de Andreea Tiron    |    21 Iul 2024   •   00:20
3 zodii vor străluci pe toate planurile în sezonul Leului 2024. Ei sunt norocoșii perioadei următoare
Sursa foto: Unsplash.com

Sezonul Leului este aici pentru a străluci! Între 22 iulie și până pe 22 august 2024, este totul despre a trăi viața din plin, a fi autentic și îndrăzneț, a seta tendințe, fie conștient, fie inconștient, și a fi creativ la maxim.

Ești pregătit să te implici în această perioadă zodiacală super-energetică și să adaugi un plus de strălucire și frumusețe în viața ta?

Cele trei semne zodiacale cele mai norocoase în timpul sezonului Leului 2024

  1. Leu

Așteaptă-te la tot ce e mai bun! Dacă ai Soarele, Luna, Marte și/sau Venus în Leu, acest sezon va fi absolut fabulos.

Nu doar că vei fi pe primul loc în topurile de popularitate, dar majoritatea oamenilor nu vor putea rezista farmecului tău în această perioadă. Vor fi mai predispuși să îți ierte greșelile și să îți ofere oportunități, dacă le ceri. Așa că folosește această putere cu înțelepciune!

Venus în Leu va experimenta mai multe binecuvântări indirecte în această perioadă, dar doar atunci când ești într-o stare receptivă. Aceasta poate fi un pic frustrantă, deoarece îți place să iei măsuri și să te pui în cea mai bună lumină, dar ești încurajat să fii răbdător și să încerci asta timp de o săptămână pentru a vedea rezultatele. Lasă lumea să te trateze cum se cuvine.

Cei cu Luna în Leu sunt încurajați să fie mai creativi decât de obicei în timpul sezonului Leului. Indiferent dacă oamenii recunosc geniul tău sau nu, ești pregătit în această perioadă să faci ceva inovator și unic. Nu ignora acest dar cosmic. Dacă simți chemarea, poți lucra cu cristale translucide în această lună pentru a-ți deschide al treilea ochi și a-ți stimula creativitatea.

2. Vărsătol

Pregătește-te pentru decolare, deoarece vei zbura la înălțimi în timpul sezonului Leului! Mai exact, cei cu Soarele, Venus și Mercur în Vărsător vor beneficia cel mai mult de această energie.

Cei cu Mercur în Vărsător vor fi deosebit de norocoși în sezonul Leului 2024 deoarece vei găsi prieteni și sprijin în cele mai neașteptate locuri. Ești încurajat să îți exprimi dorințele către univers (adică atunci când ești singur și ai liniște și pace) și apoi să observi cum curenții cosmici se aliniază pentru a-ți aduce ceea ce îți dorești. 

Dacă ai Soarele în Vărsător, ești încurajat să fii mai constant și să te miști într-un ritm mai lent în această perioadă astrologică. Asta te va ajuta să îți incubezi ideile și să faci planuri mai bune. Acum nu este momentul să le pui în aplicare, dar poți începe să te pregătești pentru a pune cărămizile mai târziu.

În ceea ce-i privește pe cei cu Venus în Vărsător, vei găsi binecuvântările atunci când ești proactiv. De fiecare dată când faci un efort, universul îți va răspunde. Unii dintre voi vor întâlni chiar un partener semnificativ pe plan amoros.

Dacă simți chemarea, poartă un pandantiv din cuarț transparent sau un inel din cuarț fumuriu în timpul sezonului Leului. Lapis Lazuli și cristalele violet vor avea, de asemenea, un impact puternic asupra ta, ajutându-te să faci legătura între fizic și spiritual.

3. Berbec

Energia sezonului Leu 2024 are o calitate plăcută pentru tine. Nu prea fierbinte, nici prea rece. Exact cât trebuie. Așa că, dacă ai Soarele, Venus, Marte și/sau Mercur în Berbec, pregătește-te pentru o perioadă extraordinară în această lună zodiacală.

Cei cu Soarele, Mercur și Marte în Berbec sunt încurajați să fie prudenți în ceea ce privește planurile și secretele. În schimb, păstrează-ți propriile idei și încearcă să aduni informații oriunde poți. Cu cât știi mai multe, cu atât îți va fi mai ușor să iei deciziile corecte. Sezonul Leului te va ajuta să îndepărtezi obstacolele doar după ce ți-ai luat o decizie

Venus în Berbec este pe cale să-și întâlnească sufletul pereche! Această întâlnire poate fi platonica sau romantică, așa că nu trage concluzii prea repede. Oricine ar fi această persoană, ea va juca un rol important în următorul capitol din viața ta și te va ajuta să crești și să te maturizezi mai mult decât ți-ai putea imagina. Aceasta nu va fi o figură de mentor, ci mai degrabă cineva din aceeași gamă de vârstă. Iar dacă este mai în vârstă, va refuza să se comporte ca un mentor pentru tine și va fi mai degrabă un prieten.

Dacă simți chemarea, poartă Lapis Lazuli sau Lepidolit în timpul sezonului Leului pentru a te ajuta să te centrezi și să-ți echilibrezi chakrele spirituale. Acest lucru te va ajuta să te îndepărtezi de ceea ce nu îți este benefic și să te apropie de oamenii și situațiile care sunt potrivite pentru tine.

×