x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii trebuie să înfrunte provocările în dragoste începând cu 28 Octombrie 2024. Gelozia și secretele ies la iveală

3 Zodii trebuie să înfrunte provocările în dragoste începând cu 28 Octombrie 2024. Gelozia și secretele ies la iveală

de Andreea Tiron    |    27 Oct 2024   •   20:20
3 Zodii trebuie să înfrunte provocările în dragoste începând cu 28 Octombrie 2024. Gelozia și secretele ies la iveală
Sursa foto: Hepta/Aceste aspecte aduc la suprafață tensiuni

Pe 28 octombrie 2024, trei semne zodiacale vor fi provocate să-și înfrunte dificultățile din relații, în urma a două opoziții importante din această săptămână — Mercur opus lui Uranus și Marte opus lui Pluto. Aceste aspecte aduc la suprafață tensiuni și necesitatea de a vedea adevărul despre relațiile lor.

Pe 30 octombrie, Mercur în Scorpion se opune lui Uranus retrograd în Taur, semn că multe emoții ascunse, precum gelozia sau secretele, pot ieși la lumină. Această opoziție îi obligă pe cei implicați să accepte adevărul despre sine și despre relațiile lor pentru a face schimbările necesare.

Ulterior, pe 1 noiembrie, Marte în Rac se opune lui Pluto în Capricorn, ceea ce intensifică aceste provocări. Marte în Rac aduce în prim-plan nevoile emoționale, iar Pluto scoate la iveală problemele de putere și rigiditatea ideilor tradiționale despre iubire. Această perioadă îi va încuraja pe nativi să acorde atenție lecțiilor profunde pe care relațiile lor le pot oferi, înainte de retrogradarea lui Marte în decembrie, ce va aduce schimbări până în 2025.

1. Taur

Îți revizuiești dorințele și nevoile
Taurul a parcurs o perioadă de transformare internă, în care multe visuri și convingeri s-au schimbat. Pe 30 octombrie, Mercur în Scorpion se opune lui Uranus retrograd în Taur, ceea ce aduce o conversație crucială despre cât de mult a evoluat nativul și dacă relația actuală mai este potrivită. Dacă Taurul a ajuns la concluzia că această relație reprezintă doar confortul, atunci va avea ocazia să fie sincer cu partenerul despre adevăratele sale sentimente și nevoi.

2. Capricorn

Te concentrezi pe evoluția personală
Capricornul se apropie de finalul unei lungi perioade de transformare odată cu ultimul pasaj al lui Pluto prin semnul său. Acest tranzit a determinat Capricornul să înțeleagă cine este cu adevărat, iar acum își redefinește viața pentru a se potrivi acestei noi versiuni. Pe 1 noiembrie, Marte în Rac opus lui Pluto în Capricorn creează fricțiuni între sinele interior și acțiunile din viața amoroasă. Capricornul trebuie să-și alinieze relația cu noul său sine, înțelegând că anumite legături s-ar putea să nu mai fie în armonie cu creșterea sa personală.

3. Rac

Reevaluarea nevoilor emoționale și vindecarea
Racul a trecut prin schimbări semnificative în viața amoroasă, multe relații fiind supuse transformărilor profunde. Pluto a tranzitat între Capricorn și Vărsător, aducând în prim-plan teme din trecut și întrebarea dacă Racul își urmează cu adevărat inima în relație. Pe 1 noiembrie, opoziția dintre Marte în Rac și Pluto în Capricorn intensifică această dilemă, cerându-i Racului să reflecteze asupra nevoilor sale și dacă actuala relație îi reflectă cu adevărat dorințele.

Aceste aspecte cosmice vor ajuta aceste semne zodiacale să evolueze, să își clarifice dorințele și să își ajusteze relațiile astfel încât să se alinieze cu nevoile lor reale și cu noua lor versiune.

×