x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor fi favorizate în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

3 zodii vor fi favorizate în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

29 Noi 2021   •   12:21
3 zodii vor fi favorizate în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021
Sursa foto: Brooke Cagle Unsplash.com

În această săptămână, Venus va face sextil cu Neptun iar Luna careu cu Venus. Aceste tranzte vor acționa ca agenți de încurajare și ne vor aduce în prim plan viețile amoroase, scrie yourtango.com.

Neptun va reveni la mersul direct din 1 decembrie, ceea ce va clarifica toate gândurile negative de până acum. Luna în Scorpion ne va aduce claritate și ne va determina să căutăm noi pasiun. cu Luna în opoziție cu Uranus vom crede că efeorturile noastre sunt inutile dar careul dintre Lună și Venus ne va alung orice incertitudine. Până la sfârșitul săptămânii, influența principală va fi cea a Lunii în Capricorn, care este exact ceea ce avem nevoie pentru a înțelege experiențele din aceste zile.

Pentru unii, aceasta ar putea fi o perioadă foarte productivă, mai ales în dragoste.

Taur

Întotdeauna ai oscilat între a crede că le ai pe toate și a crede că nu ai nimic. Acest lucru se întâmplă de foarte mult timp. Este vorba despre neîncrederea în valoarea ta.  Uneor crezi că ești grozav, iar alteori, pur și simplu nu crezi deloc în tine. Această săptămână îți oferă acum o perspectivă asupra modului în care poți echilibra aceste emoții conflictuale. Vezi acum cît de apreciat și iubit ești. Cineva îți arată dragostea în moduri pe care nu ți le-ai fi putut imagina. Deși nu crezi că valoarea ta este oferită de părerea altcuiva despre tine, este totuși uimit și începi să ai mai multă considerație față de tine însuți. Ești iubit și îți place!

Săgetător

Ceea ce face ca aceasta să fie o săptămână foarte promițătoare pentru tine, este că realizezi că singurul mod în care poți trăi în pace este să spui ce vrei celor din jur. Ține-te de propriul plan și îți vei găsi liniștea de care ai nevoie. Acum Soarele este în zodia ta și ești oricum favorizat. Cu toate acestea, nimeni nu te-a întrebat de fapt ce vrei, așa că dorești să lucrurile în felul tău, nu în felul lor. Vrei să le spui că tu alegi. 

Capricorn

Această săptămână este despre afaceri și obligații, iar ceea ce o face atât de grozavă este că te bucuri de sprijinul total al partenerului tău și a celor dragi. Asta înseamnă că nu trebuie să te ridici la înălțimea așteptărilor în dragoste dar ești obligat să-ți realizezi obiectivele în carieră. Însă este bine pentru că vre să muncești. Ai ales bine în viața personală deoarece iubitul tău este complet de acord cu etica ta în muncă. Așa că acum vei reflecta la cât de norocos ești. 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii