x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care trebuie să își asume mai multe riscuri pentru a-și întâlni sufletul pereche

4 zodii care trebuie să își asume mai multe riscuri pentru a-și întâlni sufletul pereche

de Moira Dună    |    11 Apr 2024   •   16:30
4 zodii care trebuie să își asume mai multe riscuri pentru a-și întâlni sufletul pereche
Sursa foto: Hepta

Trebuie să îți asumi riscuri dacă vrei să-ți găsești dragostea. Trebuie să-ți amintești valoarea ta pentru că meriți dragostea reală, necondiționată.

Iată câteva zodii care trebuie să își asume mai multe riscuri pentru a-și întâlni sufletul pereche:

Taur
Eziți să părăsești zona de confort pentru că acolo te simți cel mai în siguranță. Dar dacă nu te forțezi niciodată, atunci nu vei crește niciodată. Nu-ți vei atinge niciodată potențialul maxim. Chiar dacă este înfricoșător să începi să inițiezi conversații este important să alergi după ceea ce îți dorești, în loc să lași oportunitățile să treacă pe lângă tine. Meriți relația visurilor tale și singura modalitate de a o găsi este prin inițiativă. Nu te poți aștepta ca dragostea să te găsească, mai ales atunci când îți petreci cea mai mare parte a timpului în propria ta bula mică,. Trebuie să fii deschis să cunoști oameni noi și să formezi noi conexiuni dacă vrei să ajungi în relația pe care o meriți. Trebuie să-ți asumi mai multe riscuri și astfel mai multe șanse pentru tine.

Rac
Trebuie să fii deschis pentru a-ți întâlni dragostea. La urma urmei, nu te poți aștepta ca altcineva să facă toată munca de a se prezenta, de a trimite mesaje, de a te invita să ieși și de a spune acele trei cuvinte. Trebuie să răspunzi. Trebuie să  arăți că și ție îți pasă. Este înfricoșător să faci prima mișcare, din ambele părți. Deci, chiar dacă speri că această altă persoană va face cele mai mari mișcări, trebuie totuși să-ți asumi riscuri, fiind sincer cu privire la felul în care te simți. Trebuie să fii suficient de curajos pentru a fi transparent și deschis.

Capricorn
Ești confortabil cu rutina ta. Îți place consecvența, așa că nu simți nevoia să te îndepărtezi de la un program care funcționează perfect pentru tine. Cu toate acestea, trebuie să-ți asumați mai multe riscuri dacă vrei să-ți găsești sufletul pereche. Trebuie să fii de acord să mergi cu fluxul și să schimbi planurile în ultima secundă. Nu refuza oportunitățile de pentru că preferi să-ți respecți programul. Fii deschis spre schimbare, și fii deschis către iubire. Altfel, ai putea rata ceva minunat.

Fecioară
De obicei, ești destul de hotărât în felul tău pentru că simți că știi cel mai bine. Cu toate acestea, doar pentru că ai făcut întotdeauna lucrurile într-un anumit fel, nu înseamnă că trebuie să continui să le faci în acest fel în viitorul apropiat. Chiar dacă este înfricoșător să te desprinzi de ceea ce știi că funcționează, trebuie să-ți asumi mai multe riscuri dacă vrei să-ți găsești sufletul pereche. Trebuie să vorbești sincer din inimă, în loc să planifici fiecare cuvânt pe care îl vei spune. Nu-ți fie teamă să vorbești greșit sau să pară că îți pasă prea mult. Să-ți pese prea mult poate fi un lucru bun, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii riscuri suflete pereche